Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

Szanujesz plusujesz
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
źródło: comment_1652635431xvhJzJ4wclyRxMZJ1IeijO.jpg
PobierzPod koniec 2018 r. klub stał na krawędzi bankructwa i gdyby nie Błaszczykowski, Jażdżyński i Harry Potter to skończylibyśmy wtedy w 4 lidze.
Można im teraz pewnie dużo zarzucić w kwestii tego jak zarządzali klubem ale w tamtym momencie ten klub uratowali. Oczywiście nie sami ale bez nich najprawdopodobniej by to się nie udało
@gadsh: albo tak, albo i nie. Tego nie wiesz. Wiesz tylko, że właśnie klub spadł.
@gadsh: jakby tak było, to by rozwiązali kontrakty.
Najprawdopodobniej niebawem w ślady Arsenicia pójdą nie tylko Kolar
https://dziennikpolski24.pl/tibor-halilovic-wisla-krakow-jak-cos-sie-obiecuje-trzeba-tego-dotrzymac-nie-jestesmy-dziecmi-rozmowa/ar/13767459
Za każdym razem zapominam co za znawcy od wszystkiego tutaj siedzą, nieprawdopodobne to jest xD