Aktywne Wpisy
Igrekpl +206
Po półtora roku od założenia mojego 125L akwarium, choroba zaczęła postępować, i właśnie w mieszkaniu zameldował się drugi baniaczek o pojemności 400L ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę zdjęcia jak będzie gotowe :D #akwarystyka
Foxcomedy +40
Mirki i Mirabelki, mamy nowego domownika😻 potrzebna pomoc w wyborze imienia. Jakieś pomysły?🐈⬛ #koty #smiesznekotki #pokazkota #ninjakot #kitku #gangkociakow #dziwnekotki #zwierzaczki
Wie ktoś gdzie można by kupić żarówki o nietypowej temperaturze barwowej między, 4500K lub 5000K ?
Zakupiłem coś z Allegro ale okazało się być to ściemą i pomimo 4500K na żarówce świeci zwykłym 4000K - porównałem sobie z żarówkami Philips Hue które nam.
Hue odpada bo jest drogie (potrzebuję z 20 żarówek) i niepotrzebne mi jego bajery, jedyne co potrzebuje co temperatura barwowa + opcjonalne sciemnianie włącznikiem
Czy ktoś zna jakiś sprawdzony produkt?
Może ktoś po prostu zna jakaś zaufana firmę która robi takie żarówki na wszystkie gwinty czy coś.
Ale ogółem chodzi o te 3 gwinty, najważniejsza E27 bo tych jest u mnie najwięcej
Edison/Cree to marki które polecasz? Nie znalazłem niestety zadnej 5000K u nich
https://jm.pl/pl/et-2835we-0-5w-5000k-90-dioda-led-2835-cri90-0-5w-cct-5000k/9206559/produkt/
szukając gotowej żarówki wybieraj po prostu barwę "zimną białą" zamiast neutralnej