Wpis z mikrobloga

Wygrała wybory obiecując, że zmniejszy tydzień pracy z 40 do 24 godzin (-40%) przechodząc z 5 dni/8h na 4dni/6h.

@chigcht: i w czym ci to przeszkadza? Nawet najbardziej cyniczna osoba powinna popierać ten pomysł, bo jak się okaże sukcesem, to może u nas też za kilka lat ktoś o tym pomyśli. Jeśli jednak nie wypali, to trudno - nie nasz kraj, nie nasze zmartwienie, nie my poniesiemy konsekwencje, a dzięki odwadze/głupocie/poświęceniu
komunistka wychowana przez lesbijską parę

@chigcht: o nie uczucia polskiej śnieżynki, prawicowego husara zostały urażone ZATRZYMAĆ PROCEDOWANIE AKCESJI NATYCHMIAST
jest. Zmiana płci rodzica to jest zastępowanie i zmiana wzorca.

@japycz: nie jest. Tu nie ma zmiany płci.

Chciałem się tu bardziej rozpisać, ale uznałem, że na #!$%@?, skoro jesteś zbyt głupi, żeby to zrozumieć i będziesz dalej #!$%@? o jakichś "wzorcach" jakby małe dziecko wiedziało, że wzorcem jest kobieta z mężczyzną i jak jest kobieta z kobietą to się będzie źle rozwijać czy coś xD idź wierzyć w te swoje
jest. Zmiana płci rodzica to jest zastępowanie i zmiana wzorca.

@japycz: widzisz głąbie, że normalnie dziecko się rozwinęło, zostało #!$%@? PREMIEREM KRAJU, ale mimo to nie jesteś w stanie ruszyć tym czymś co masz między uszami i dalej gadasz "no ale na bank cos z nia jest nie tak, bo przeciez dwie matki, a w MOIM wzorcu jak ktos ma 2 matki to jest jebniety, haha lewactwo zaorane"
: nie jest. Tu nie ma zmiany płci.

@sebusik: wybieraj ucięty fragment gubiąc kontekst i na niego odpowiadaj. Brawo Ty.

Chciałem się tu bardziej rozpisać, ale uznałem, że na #!$%@?, skoro jesteś zbyt głupi,

@sebusik: najlepsza argumentacja gdy nie potrafi się nic napisać bo się gówno wie.

jakby małe dziecko wiedziało, że wzorcem jest kobieta z mężczyzną i jak jest kobieta z kobietą to się będzie źle rozwijać czy coś
pajacu, podawanie jednostkowego przypadku jako argument jest tak samo mądre jak reszta Twoich wypowiedzi.

@japycz: bo napisałeś, że na 99.99% ma zrytą banie pajacu

Dawaj te przypadki zrycia bani przez to, że dziecko jest wychowywane w rodzinie jednopłciowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Albo dawaj jakieś badania, które wprost mówią, że wychowanie w rodzinie jednopłciowej powoduje zrycie bani.

Nie masz? Kurcze no
Albo dawaj jakieś badania, które wprost mówią, że wychowanie w rodzinie jednopłciowej powoduje zrycie bani.

@sebusik: podałem wyżej literaturę opisująca wpływ wielu czynników na psychikę człowieka. Nie zadałeś sobie trudu żeby na to popatrzeć. Nawet nie rozumiesz tego jak bardzo wielowymiarowy jest ten problem i jak chociażby reakcja otoczenia może wpłynąć na problemy psychiczne w późniejszych etapach życia.

Nie masz? Kurcze no

@sebusik: ty tak twierdzisz.

Pozdrawiam.