Aktywne Wpisy

kopek +231
krzysztof48 +43
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz

@gonzo91: To nie o to chodzi we wzornictwie i modzie, co kilka lat ma być coś nowego by wszystko inne wydawało się stare, odstające. Nie chodzi by było lepsze ma być po prostu inne.
"
Prywatnie uważam, że design NIO może przyjąć się na całym święcie, czego nie można powiedzieć "
Zartujesz? Ten desing jest beznadziejny i tani. Skopiowali to od tesli. Na srodku jeden duzy tablet i elo. Powiedz mi co w tym wnetrzu jest dobrego? Przypomina tesle i tyle..
Ja uważam inaczej. Tablety są teraz wszędzie, więc mógłbyś powiedzieć że każdy samochód wygląda jak Tesla.
A co do zewnętrznego designu. Z samochodami elektrycznymi jest pewien kłopot. Muszą mieć jak najmniejszy współczynnik oporu powietrza, co by zasięg był jak największy. Więc design jest wszędzie ciut podobny. A mimo to wg mnie wygląda inaczej niż Tesla, nie powiedziałem lepiej, ale MI SIĘ PODOBA.