Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prywatnie uważam, że design NIO może przyjąć się na całym święcie

@gonzo91: To nie o to chodzi we wzornictwie i modzie, co kilka lat ma być coś nowego by wszystko inne wydawało się stare, odstające. Nie chodzi by było lepsze ma być po prostu inne.
  • Odpowiedz
@gonzo91: ja tylko zwracam uwagę że się nie przyjmie, projektanci muszą mieć pracę a ludzie chcą cały czas czegoś nowego. Taki cybertruck jest inny i dlatego się podoba.
  • Odpowiedz
@gonzo91
"
Prywatnie uważam, że design NIO może przyjąć się na całym święcie, czego nie można powiedzieć "

Zartujesz? Ten desing jest beznadziejny i tani. Skopiowali to od tesli. Na srodku jeden duzy tablet i elo. Powiedz mi co w tym wnetrzu jest dobrego? Przypomina tesle i tyle..
  • Odpowiedz
@prostymysliciel: Ok.
Ja uważam inaczej. Tablety są teraz wszędzie, więc mógłbyś powiedzieć że każdy samochód wygląda jak Tesla.
A co do zewnętrznego designu. Z samochodami elektrycznymi jest pewien kłopot. Muszą mieć jak najmniejszy współczynnik oporu powietrza, co by zasięg był jak największy. Więc design jest wszędzie ciut podobny. A mimo to wg mnie wygląda inaczej niż Tesla, nie powiedziałem lepiej, ale MI SIĘ PODOBA.
  • Odpowiedz