Wpis z mikrobloga

Ale się cieszę z samego rana,fajnie jest przeczytać news że nasz Robercik w końcu zdecydował się na opuszczenie ciepłego #!$%@?łka jakim przez ostatnie lata był Monachium.Po prostu fajnie będzie zasiąść wieczorkiem przed 60 calową plazmą z zimnym browarkiem i obejrzeć najwybitniejszego polaka obok jana pawła 2,w jakimś innym kolorze koszulki niż czerwony.Muszę się przyznać że rzygam już najnudniejszą i nijaką ligą świata jaką jest bundesligą,jej mecze przestałem oglądać 4 lata temu a przed chwilą uświadomiłem sobie że nawet nie obejrzałem ostatniego skrótu między Bvb a Bayernem,tak mi się to przejadło.

#mecz
  • 1
@neXes: Może bym się cieszył, gdyby nie fakt, że najbliżej mu do Barcelony. Sportowo tam nic nie osiągnie na ten moment, więc ze złotą piłką to już na pewno się pożegna ( w LM z Barcelona dalej niż Bayern nie zajdzie to możemy od razu powiedzieć, w pucharach krajowych podobnie o ile Real będzie w formie). Jeśli spełnią jego wymogi finansowe to jedyny plus dla niego, plus zyska fanów w Ameryce