Aktywne Wpisy
luk96 +16
Czy jest po co wracać do Polski z pół milionem złotych i bez wyższego wykształcenia? Elektryk z USA, 27 lat
#emigracja
#emigracja
InnyWymiar90 +164
Na nocnej nikt nie zauważy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Miła Natsu dopuściła się wystąpienia w kamerkach dla dorosłych, jest to według mnie godne potępienia i ktoś taki nie powinien być idolem dzieci, ani występować jako postać z pudełka popularnych płatków.
Fagata wykorzystując łatwo wierność Stuu zrobiła karierę, ale należy zauważyć, że gdyby nie Stuu to byłby inny koleś. To zachowanie również powinno zostać potępione.
Ostatecznie w pierwszym i drugim przypadku miłe panie zyskują tylko na dramie wywołanej zachowaniem, które powinno je skreśli z życia publicznego, a napewno odciąć od wszelkiego rodzaju współprac. Powodem, że tak się nie dzieje jest krótka pamięć i internetu, a więc należy przypomnieć o wątpliwej moralności obu pań, aby nie dawały przykładu młodszym, bo jak wiele osób mówi dużo p0lek zrobi wszystko dla pieniędzy i lekkiego życia, a wynika to z tego że ich idolki dokładnie to zrobiły i dobrze na tym wyszły, zostały potępione przez pierwsze 2 tygodnie i koniec, deale znowu się zaczynają, a nawet jest ich więcej.
Czekam na kolejne usunięcie posta, jestem ciekaw komu tak bardzo prawda nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #wardega
Obie nie powinny być przykładem, ale czyny nieporównywalne.
@RZM_4 A czy ona robiła to jednocześnie? Nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@RZM_4: z tego to mam beke totalna XD nie wiem kim sa ci ludzie ale widzialem 1 filmik i tam to raczej on ja wykorzystywal jako laleczke do szczucia dupa i cycem bo hehe kto by ogladal samotnego faceta, dam jakas dmuchana lale i niech sie napalaja spermiarze xD
kto by ogladal tego typa jesli nie ona? kto oglada jakiekolwiek pieprzenia do kamery samotnych
a ona robila za mebel - za sztuczna lalke ktora miala udowadniac ze jest kims XD a jest nikim, dla mnie nikim.