Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 104
Poniewaz mój wczorajszy psot został dość szybko usunięty to zacznę jeszcze raz, ale inaczej...

Miła Natsu dopuściła się wystąpienia w kamerkach dla dorosłych, jest to według mnie godne potępienia i ktoś taki nie powinien być idolem dzieci, ani występować jako postać z pudełka popularnych płatków.

Fagata wykorzystując łatwo wierność Stuu zrobiła karierę, ale należy zauważyć, że gdyby nie Stuu to byłby inny koleś. To zachowanie również powinno zostać potępione.

Ostatecznie w pierwszym i drugim przypadku miłe panie zyskują tylko na dramie wywołanej zachowaniem, które powinno je skreśli z życia publicznego, a napewno odciąć od wszelkiego rodzaju współprac. Powodem, że tak się nie dzieje jest krótka pamięć i internetu, a więc należy przypomnieć o wątpliwej moralności obu pań, aby nie dawały przykładu młodszym, bo jak wiele osób mówi dużo p0lek zrobi wszystko dla pieniędzy i lekkiego życia, a wynika to z tego że ich idolki dokładnie to zrobiły i dobrze na tym wyszły, zostały potępione przez pierwsze 2 tygodnie i koniec, deale znowu się zaczynają, a nawet jest ich więcej.

Czekam na kolejne usunięcie posta, jestem ciekaw komu tak bardzo prawda nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #wardega
RZM_4 - Poniewaz mój wczorajszy psot został dość szybko usunięty to zacznę jeszcze ra...

źródło: comment_1652416038eNDoji6LnQBCXPtFDILtVR.jpg

Pobierz
  • 24
@RZM_4: nie przesadzaj. 10 lat miałem i xvideos było odpalane. Dzieci nie są zacofane i widzą o istnieniu czegoś takiego jak seks. Natsu nic złego tak naprawdę nie zrobiła, wypłynęły po prostu błędy młodości, ale w gruncie rzeczy złego przykładu jeszcze jakoś mega nie daje Fagata jest po prostu obślizgła i wykorzystuje ludzi , to zdecydowanie jest godne potępienia
Fagata wykorzystując łatwo wierność Stuu zrobiła karierę

@RZM_4: z tego to mam beke totalna XD nie wiem kim sa ci ludzie ale widzialem 1 filmik i tam to raczej on ja wykorzystywal jako laleczke do szczucia dupa i cycem bo hehe kto by ogladal samotnego faceta, dam jakas dmuchana lale i niech sie napalaja spermiarze xD

kto by ogladal tego typa jesli nie ona? kto oglada jakiekolwiek pieprzenia do kamery samotnych