Wpis z mikrobloga

hihihi, hahaha, prawda jest taka, że mając poniżej 180 i bez dobrej mordy, jesteś wołem roboczym społeczeństwa. Ile byś się nie gimnastykował, trzepał sobie mózg na terapii, fundamenty się nie zmienią.

@Jaca656565: Od kiedy niby wzrost i dobra morda mają decydować o Twojej wartości na rynku pracy? Te cechy to tylko dla modeli chyba.

Nie dość, że omijają cię najlepsze chwile w życiu, nikt nigdy cię nie będzie kochał ani pożądał,
  • Odpowiedz
@diagnoza-przegryw: Ja dzielę przegrywa na 2 typy - nieudolny i s---------y. O ile nieudolny ma szansę na wyjście z przygrywu bo będzie to dla niego kwestia zmiany kilku rzeczy swoim życiu (poprawienie wyglądu, poprawienie zachowań międzyludzkich albo poprawienie zainteresowań) o tyle s---------y powinien być całe życie sam bo ma nasrane we łbie i nic tego nie zmieni, niech się cieszy że nie siedzi w pierdlu.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@magiczny_banan: Twój wpis to kwintesencja przegryw. A teraz to rozumiem nie jesteś pieskiem który poszczekuje tak jak inne pieski z tagu? Bo rozumiem, że każda kobieta to p0lka i każdy facet w związku to cuck? Dla Ciebie widzę wszystko jest czarno białe. Nacztałeś się jakichś toksycznych głupot i uważasz to za świętą prawdę. Uważaj teraz. Nie każda kobieta to suka, ale takie też są. Nie każdy facet w związku to
  • Odpowiedz
i bardzo dobrze, c--j ci w dupę za te terapię. Cały świat tobą gardzi i cię nienawidzi za wrodzone cechy, to idź zapłać jakiejś niuni po psychologii, żeby ci pomówiła jakieś samorozwojowe g---o xD

@Jaca656565: Przecież Ty swoim innym wpisem jeszcze bardziej nienawidzisz nieatrakcyjnych ludzi niż reszta społeczeństwa. W życiu nie słyszałem tylu złych rzeczy o brzydkich ludziach bardziej niż na wykopie xD

Psychologów jest pełno - możesz trafić na
  • Odpowiedz
@eldzej_10: xD przeciez to jest mem z tymi dziewicami, jakie problemy? XD co maja zrobic zmienic twarz? zalozyc szczudly czy co? Przegrywaja z powodu genetyki z powodu niskiego wzrostu i brzydkiej twarzy, niczego wiecej... xD jezu chryste xd
  • Odpowiedz
@diagnoza-przegryw: Przecież to bardzo wygodne zamknąć się w swoim s----------u i przegrywie i obwiniać wszystkich dookoła za swoje niepowodzenia. Wszystkich, tylko nie siebie. Zaden przegry, incel czy inna s---------a nie wykaże się choćby najmniejsza doza inicjatywy aby spróbować odmienić swój los, bo z góry zakładają, ze nic z tego nie wyjdzie, ze są na straconej pozycji już na starcie. A nawet jeśli próbują to z negatywnym nastawieniem wiec nie ma
  • Odpowiedz
@cebularz_szkorbutnikowy: @eldzej_10: @Krzysztof53647: @Nie_jestem_tak_madry_jak_Ty: @Cztero0404:

Jak to jest że normiki wszędzie widzą toksyczność przegrywów, a gdy normiki są toksyczne to nagle tracą wzrok?

Przypominam że to normiki popełniają większość przestępstw na kobietach, a nawet przestępstw ogólnie.
Inne normiki jak np Pierorzek zdradzają swoje dziewczyny tak długo jak to fizycznie możliwe w ramach nie bycia toksycznymi.
o.....i - @cebularzszkorbutnikowy: @eldzej10: @Krzysztof53647: @Niejestemtakmadryjak_...

źródło: comment_1652089893i98HLdMY2RyQny4bhput8x.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Czyli jeśli szanuję normalne kobiety, które stanowią zdecydowaną większość, a gardzę jakimś szkodliwym społecznie promilem, to jestem mizoginem XDDD

@magiczny_banan: Kurde chłopie, czy ja mam przeglądać twój profil, żeby znaleźć fragmenty, gdzie jednak wyolbrzymiasz, albo inny wypaczony obraz kobiet przedstawiasz, czy sam jednak przyznasz, że trochę do nich negatywnie nastawiony jesteś i z automatu myślisz o kobiecie gorzej, bo jest kobietą? No i przede wszystkim dalej myślisz, że kobiety powinny spełniać
  • Odpowiedz
xD przeciez to jest mem z tymi dziewicami, jakie problemy? XD co maja zrobic zmienic twarz? zalozyc szczudly czy co? Przegrywaja z powodu genetyki z powodu niskiego wzrostu i brzydkiej twarzy, niczego wiecej... xD jezu chryste xd

@Pavulenko: I znowu te same p---------e o tym jak brzydka twarz czy niski wzrost całkowicie przekreśla całkowicie szanse na normalne zycie. Pomijam fakt że naprawdę brzydkich ludzi czy też z karłowatością jest niewielki
  • Odpowiedz
Dlatego też ciężko mi uszanować osobę która na jakikolwiek radę, próbę pomocy reaguje pluciem jadem. Hej to Ty masz problem, ja w miarę możliwości staram się doradzić więc czemu mam być opluty? Bo w jakiś sposób jest mi żal przegryw to trzeba już wyzywać od normictwa i zlecieć się tłumnie by powiedzieć "ja już wszystko zrobiłem i nic nie dało"?

@Nie_jestem_tak_madry_jak_Ty: To plucie czasami nie ma związku z byciem przegrywem.
  • Odpowiedz
hihihi, hahaha, prawda jest taka, że mając poniżej 180 i bez dobrej mordy, jesteś wołem roboczym społeczeństwa. Ile byś się nie gimnastykował, trzepał sobie mózg na terapii, fundamenty się nie zmienią.

@Jaca656565: To nie jest prawda tylko g---o prawda wynikająca właśnie z waszych chorych przekonań i spaczonej psychiki. to prawda, że atrakcyjni fizycznie mają w życiu łatwiej - nikt tego nie neguje. Ale to że mniej atrakcyjni mają trudniej wcale
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@magiczny_banan: "czyt. zmienić w posłusznego pieska bez własnego zdania, typowego p0lskiego cucka stawiającego kobietę na piedestale, nie wytykającego absolutnie niczego złego kobietom"
Ale Ty czytasz co piszesz?
  • Odpowiedz
genetycznymi nadludźmi

@PomaranczaTesto: właśnie w tym jest wasz problem. Obserwujecie ludzi obdarzonych nieprzeciętną urodą i aspirujecie do nich nie zważając na swoje własne predyspozycje. Każdy człowiek ma inny potencjał - czy to intelektualny czy fizyczno/towarzyski. Nie każdy będzie chadem, który nie może się opędzić od kobiet ale możesz sobie znaleźć partnerkę, krąg bliskich znajomych z którymi będziesz spędzał miło czas. Wszystko wymaga jednak pracy nad sobą, wyjścia do ludzi. otwarcia
  • Odpowiedz