Aktywne Wpisy
Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości
Itslilianka +1
#przegryw #logikarozowychpaskow
Ja wiem, że osiągnąłem w życiu wiecej niż jakieś 90% ludzi z moimi predyspozycjami i z porównywalnego środowiska.
Wyciągnąłem dużo łamiąc przy tym wiele blackpillowych/incelski teorii i jestem zadowolony.
A na takie "indywidua" jak Ty to mam po prostu #!$%@?, możesz się uważać za lepszego.
Zacytuj mnie.
A Ty mi wmawiasz, że ja jakieś porady komuś daje. Naucz się czytać ze zrozumieniem i mozemy wrocic do dyskusji
@cebularz_szkorbutnikowy: wypowiadales sie na temat popierajac pewna narracje z ktora sie nie zgadzam. Nie widzisz tego?
Kwstionuje twoje bzudury, zawsze likwidacja przyczyny >>> likwidacja skutków. Wiec nie wiem czemu wgl rozmawiamy o likwidacji skutków (rzeczywiscie sa przypadki gdzie ludzie dostali odrzucenie w domu a nie np w szkole czy od ogolnego
Mur-beton, że większość nie ma szczęśliwego życia, tylko siedzą na rencie i gniją. Niektórzy nawet fizycznie nie są w stanie, żeby narzekać.