Wpis z mikrobloga

@cebularz_szkorbutnikowy: jakbym ci zaczal wymieniwac wnioski do ktorych dochodzilem jak mialem te 5,6,7 lat (5+ bo swiadomosc uzyskalem w wieku 5 lat i od tamtego momentu zaczalem o wszystkim myslec, bo nie pamietalem nic, mialem instykty pozwalajace mi rozroznic moja babcie ale nie pamietalem nic, pozwalajace mi mowic, itd) to bys sie zesral, bo ty pewnie tylko myslales wtedy ze samochodzic jedzie w przod i tyl xD
@NewBlueSky: szczerze to wywalone mam w twoje przemyslenia jakie miales w wieku 5 lat. no serio myslisz ze kogos to moze interesowac?

Ja wiem, że osiągnąłem w życiu wiecej niż jakieś 90% ludzi z moimi predyspozycjami i z porównywalnego środowiska.
Wyciągnąłem dużo łamiąc przy tym wiele blackpillowych/incelski teorii i jestem zadowolony.

A na takie "indywidua" jak Ty to mam po prostu #!$%@?, możesz się uważać za lepszego.
@cebularz_szkorbutnikowy: no poparles opinie ze powinni sie zmienic. Ktos moze sie zmienic ale moj high logic by wprowadzil zmiany ktore nie spowoduja wytwarzanie inceli. Czyli zmienic powinni sie normicy, ewentualnie system rodziny i szkolnictwa (moze dzieci powinny byc odpierane rodzicom i stosowany wobec nich odpowiedni system szkolnictwa dopasowany do ich skilla i zachowania, tak ze odpady beda miec przyszlosc odpadów, a ludzie wybitniejszy beda trafiac do lepszych zawodow i zawsze beda
A Ty mi wmawiasz, że ja jakieś porady komuś daje. Naucz się czytać ze zrozumieniem i mozemy wrocic do dyskusji

@cebularz_szkorbutnikowy: wypowiadales sie na temat popierajac pewna narracje z ktora sie nie zgadzam. Nie widzisz tego?

Kwstionuje twoje bzudury, zawsze likwidacja przyczyny >>> likwidacja skutków. Wiec nie wiem czemu wgl rozmawiamy o likwidacji skutków (rzeczywiscie sa przypadki gdzie ludzie dostali odrzucenie w domu a nie np w szkole czy od ogolnego