Aktywne Wpisy
Lukardio +96
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +713
Thomas spakował list do prezydenta Ukrainy w pomoc humanitarną, którą udało im się zebrać w szkole. Chłopiec był zdumiony i bardzo szczęśliwy widząc odpowiedź prezydenta.
Zwracając się do „najlepszego prezydenta” uczeń napisał, że jest „szczęśliwy, że pomaga” Ukrainie. Chłopiec dodał też, że ma nadzieję, że Ukraina „pokona Rosję” i że „Putin za bardzo boi się powiedzieć prawdę o wojnie”.
W odpowiedzi Władimir Aleksandrowicz napisał do chłopca, że jego list „wywołuje uśmiech na jego twarzy”:
"Dziękuję za list poparcia. Nic mi nie jest i dziękuję za pomoc. Mamy nadzieję przynieść pokój Ukrainie i żywność dla obywateli całego kraju oraz odbudować miasta. To co piszesz w liście i czym jest Wielka Brytania poprzez szereg wsparcia wywołuje uśmiech na mojej twarzy i wielu innych – odpowiedział prezydent Ukrainy.
#swiat #europa #ukraina #wielkabrytania #anglia #rosja #wojna #zelenski #ciekawostki