@NoJakNieJakTak: pomijając to, że żadnego prawilnego wnuczka nie obchodzi, czy jego babcia jest ładna, czy brzydka, to czemu chciałby mieć babcie, która jest dla niego atrakcyjna fizycznie? To jakiś zboczeniec ( ͡°ʖ̯͡°)
@Szamotowy_Marian: Ale Woodstocki i PRL to dwie różne epoki, chyba że chciałbyś mieć Amerykańską babcie, ale to już nie problem babci tylko miejsca gdzie się urodziłeś.
@MglawicaKraba: Jeszcze ten sekciarz używa zwrotu „neurosja” XD jak to jest dzban bez ucha. Konfederacja co chwile powiela ruską propagandę, jest otwarcie antyukrainska i proputinowska ale to inni źli.
@Frasad: że są antyukraińscy to ja rozumiem, jest bardzo wiele racjonalnych do tego powodów, natomiast ukraińska propaganda w polskim internecie (którą zresztą na wykopie widać od rana do nocy) bardzo w tym pomaga i radykalizuje, nie tylko prawaków bo również mam mieszane uczucia i powoli zaczyna mnie ta sytuacja denerwować.
mnie bardziej denerwuje że są proputinowscy i że są neofaszystowscy, honofobiczni, ksenofobiczni.. wymieniania a wymieniania.
@L3stko: to poseł lewicy razem, pomocnik Biedronia xD
@NoJakNieJakTak: no ale co to zmienia? Nadal nie wiem kim on jest. Pierwszy raz o nim słyszę i piszę to w kontekście zarzutu ze strony neurosji i neurusków, którzy czepiali się, gdy postowałem wpis jakiejś nołnejmki z lewicy. Zdecydujcie się - krytykować partię ze względu na wypowiedzi działaczy każdego szczebla, czy nie?
@L3stko: działaczy... wy krytykujecie lewice za wpisy losowych Julek i Oskarków xD
natomiast co do "neurosja"
1) jedyną wykopową siłą która jest prorosyjska są #4konserwy
2) nie wiem czy zaliczam się do neuropy, nikt mnie jeszcze kwiatami nie przywitał więc jak piszesz "kogo na pytam" to odpowiedź brzmi: Ferdynanda Memiarza pierwszego, super kolesia ( ͡º͜ʖ͡º)
@NoJakNieJakTak: ciocia Angela byłaby mocno rozczarowana tym, jak deprecjonujesz jej zasługi dla bliskich relacji niemiecko-rosyjskich. Zastanów się dwa razy nad tym co piszesz bo cię wykluczą.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #twitter #neuropa #4konserwy #polityka #tatuaze
Komentarz usunięty przez autora
@Frasad: l3stko? Jeszcze jak ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Cumak69: Bedzie platny tweeter, to sie dwa razy zastanowi czy stac go na gownoposty.
@NoJakNieJakTak: Jakie nawet? Tatuaże syf.
Niby stary chłop a rozum maluszka.
mnie bardziej denerwuje że są proputinowscy i że są neofaszystowscy, honofobiczni, ksenofobiczni.. wymieniania a wymieniania.
@NoJakNieJakTak: no ale co to zmienia? Nadal nie wiem kim on jest. Pierwszy raz o nim słyszę i piszę to w kontekście zarzutu ze strony neurosji i neurusków, którzy czepiali się, gdy postowałem wpis jakiejś nołnejmki z lewicy. Zdecydujcie się - krytykować partię ze względu na wypowiedzi działaczy każdego szczebla, czy nie?
natomiast co do "neurosja"
1) jedyną wykopową siłą która jest prorosyjska są #4konserwy
2) nie wiem czy zaliczam się do neuropy, nikt mnie jeszcze kwiatami nie przywitał więc jak piszesz "kogo na pytam" to odpowiedź brzmi: Ferdynanda Memiarza pierwszego, super kolesia ( ͡º ͜ʖ͡º)