Aktywne Wpisy

Lalo +304
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
klossser +245
źródło: temp_file7457300775063500227
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file7457300775063500227
PobierzWykop.pl
Ogólnie czuje trochę niedosyt. Nie jestem przekonany do otwartego świata w soulsach, chyba jednak lepiej się sprawdzają korytarzowe lokację. Ogólnie bardzo dobra gra, ale na 10/10 zdecydowanie nie zasługuje
#eldenring
@jart: same Pogrobno to jest dobre 20h eksploracji, a gdzie reszta
@jart: mysle ze masz racje a zachwyt to w sporej czesci wynik tego ze pierwsze recenzje skupialy sie na pierwszych lokacjach wypelnionych nowosciami, nie zauwazajac ze do konca gry juz bardzo rzadko gdzies byl jakis pomysl, jak sie do tego doda duszki i
Brakowało mi w tej grze właśnie takich "sprytnych" lokacji jak w ds1 gdzie było mnóstwo przejść i połączeń - wszystko się wydaje takie odseparowane od siebie przez open world. Ma to swoje wady i zalety i pewnie części graczy będzie odpowiadać. Ostatecznie najbardziej mi się podobało przez to chyba Leyndell, Vulcano Manor i Haligtree bo tam była jakaś tego namiastka.
@vateras131: no tak, te "zamkniete" lokacje ktore maja cos wiecej niz polacie pustki i trawy sa zrobione ciekawiej, z pobocznych dungeonow tez moze z 5 ma jakis pomysl na siebie reszta to kopiuj wklej albo doslownie jakis generator dungeonow przerobiony z kielichow bloodborne
Tylko po prostu wolal bym gre bez tego
Myślę, że tutaj NG+ może dać ciekawsze wrażenia niż pierwsze przejście. Nie ma ciśnienia na zaglądanie pod każdy kamień więc można się skupić na co ciekawszych questach i głównych bossach.
O ile za pierwszym razem ciekawosc pcha cie do roznych miejsc,
Co prawda cały obszar do koła porobiony ale tego babsztyla jeszcze nie zabiłem.
Tak samo jak @WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: łażę gdzie popadnie i sprawdzam co tam jest
albo chodzi się, wraca, zwiedza, umiera, zachwyca, słucha, pisze, pomaga, umiera, zmienia buildy, umiera, turla, najeżdża...
u mnie już ponad 200h a wczoraj dopiero zapodałem do ELPHAEL, BRACE OF THE HALIGTREE i jest git ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. 240h (z czego ze 100h w co-opie)
2. Około 40h
3. Około 6h
Moje pierwsze przejście gry to okolice 140h. 95% gry przeszedłem bez samouczka, samemu starając się rozwiązać zadania i eksplorować lokację.
Mam już ponad 400 godzin na 6 profilach i dalej szukam fajnych sposobów na grę
@jart