Wpis z mikrobloga

Mirki jakie ogólnodostępne p--o polecacie żeby się nie zmulić? Ja prawie w ogóle nie pije alkoholu, a trafił się wyjazd z kumplami gdzie będzie trochę tych piwek wypite. Jak już jakieś pije to w pubach lub restauracjach ciemne mocne piwa o takiej nucie słodkości lub kawy, ale one mnie strasznie mulą i czuję się zmęczony i ociężały. Z tych najpopularniejszych to wiem żeby nie pić Tyskiego, Żubra i Harnasia bo walą spirytem XD Ale może jest coś w zabkowej ofercie z takich popularnych piwek co można z czystym sumieniem wypić i się normalnie czuć? Wiem, że kiedyś wykop kochał Perłę. Po drodze będę miał tylko żabkę #p--o #browar #a-----l #impreza #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrykpop22: Nie pije mocnego alkoholu. Kiedyś mogłem w siebie to wlewać a teraz wystarczy trochę i się źle czuje albo rzucam się z łapami. Nie chcę psuć innym wyjazdu dlatego pytam tylko o jakieś piwko po którym nie będę się czuł jak słoń któremu miałby wybuchnąć brzuch
  • Odpowiedz
@Kuusamo: Ogólnie wszystkie koncerniaki to jedno i to samo g---o. Jak lubisz ciemne, ale nie chcesz mocnego to może coś jak ciemne Książęce, albo Kozel? Będzie nuta czekoladowa i alko ok 4%. Z jasnych to się rozejrzyj czy nie masz w jakimś markecie czeskich, najlepiej jakąś 10 (to jest ekstrakt, alkoholu będzie wtedy ok 4%). Będą najlżejsze i delikatniejsze w smaku.
  • Odpowiedz