Wpis z mikrobloga

Wykopowicze 30+ giercują w coś? Zastanawiam się czy tylko ja zabrałem swoją zajawkę z dzieciństwa aż do teraz. A może ktoś coś tutaj pyka w cokolwiek online (PC) i szło by się czasami zgrać. I'm just curious :D

#wykop30plus
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@John_Doenut ostatnio gram glownie w Tft. Wcześniej w lola sporo gralem ale trraz juz rzadko jak mnie najdzie to może rundka lub dwie zagram w trakcie dnia.
A tak poza tym to crusader kings lub Mount and Blade.
  • Odpowiedz
@John_Doenut: ja głównie gram na androidzie...wild rift oraz runeterra....czekam na diablo immortal...aczkolwiek mama zamiar kupić ps5 bo jest kilka tytułów które muszę przejść jako szanujący się gracz
  • Odpowiedz
@John_Doenut kupiłem laptopa do gier, a nie odpaliłem żadnej chyba od trzech miesięcy. Po prostu po robocie (przed kompem) nie mogę patrzeć juz na ekran. Ale jak już w coś zagram to głównie Cities Skylines lub jakieś inne buildery tego typu.
  • Odpowiedz
@John_Doenut: ano giercuje się i to jeszcze jak. Tylko w starsze tytuły. Nowe dla mnie są identyczne i klepane od szablonu. Nieważne w jaki tytuł zagrasz, nieważne jakiej firmy i nieważne z jakiego gatunku - wszystko to samo klepane seryjnie jak polonezy. Trochę zabawę zmienia VR ale tam 90% to minigierki pokroju beat sabera a takich normalnych, pełnoprawnych gier nie ma za dużo.
  • Odpowiedz
@John_Doenut: Ja odkąd mi się rtx spalił to już długo nie gram, a byłem w trakcie rdr2 i BF 4 online głównie. Obecnie bez GPU to zaczynam w weekend zabawę z Stardew Valley, coś może nie multi, ale na rozluźnienie w sam raz. Będzie grafika to wróci online, ale niestety czasu coraz mniej na to. W sieci to najlepiej było w BF właśnie z kumplami.
  • Odpowiedz
jest masa dzieciaków poniżej 20 roku co dalej grają w Wolfenstein: ET i młócą dziadków aż miło, a gra z 2002 xD

@nutpr0: Gry online to trochę fenomen, jeśli chodzi o średnią wieku i skilla, bo szczytową formę (i czas) się ma w okolicach 15-25 i potem stopniowo maleje. Tymczasem forum o BG na którym się niegdyś udzielałem, w nawiasach wiek forumowiczów:
"Mieszkańcy obchodzący urodziny w ciągu następnych 7 dni:
  • Odpowiedz