Aktywne Wpisy

selenita66 +104
Siedzę na kanapie, słucham #depechemode i piję whiskey. Niby nic nadzwyczajnego. Ale dla mnie to wyjątkowa chwila, bo dziś wprowadziłem się do swojego mieszkania - pierwszego, które naprawdę jest moje (bez wypominania hipoteki, proszę!).
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić

Vvokun +10
#depresja #przegryw #gownowpis
patrze na Ig znajomych...na majówkę wyjechali nad jeziorka,nad morze, w góry, niektórzy za granicę (pomijam już fakt że z drugą połówką zakochani itp) a ja? a ja do czwartku #!$%@? na dostawie KFC żeby zarobić na psychoterapie, leki, #!$%@? wie co jeszcze
rozstałem się w sierpniu z dziewczyną, uciekłem z miasta w którym studiowałem na drugi koniec Polski do rodzinnego miasta, wzięta dziekanka żeby jakoś zdrowie psychiczne ogarnąć, jest
patrze na Ig znajomych...na majówkę wyjechali nad jeziorka,nad morze, w góry, niektórzy za granicę (pomijam już fakt że z drugą połówką zakochani itp) a ja? a ja do czwartku #!$%@? na dostawie KFC żeby zarobić na psychoterapie, leki, #!$%@? wie co jeszcze
rozstałem się w sierpniu z dziewczyną, uciekłem z miasta w którym studiowałem na drugi koniec Polski do rodzinnego miasta, wzięta dziekanka żeby jakoś zdrowie psychiczne ogarnąć, jest
pisze sobie taki mały plugin chrome do automatycznego wypełniania formularzu w elektronicznym nadawcy poczty polskiej. Wpisuje sobie numer zamówienia i mi pobiera dane do wysyłki i wypełnia formularz. Niestety natrafiłem na mały problem.
Inputy mi się wszystkie ładnie wypełniają, ale z selectami jest gorzej. Wybór co prawda się zaznacza prawidłowo, ale nie pokazują się dodatkowe pola. Wydaje mi się że to przez to że jquery .change lub .trigger("change") nie wywołuje dodatkowych funkcji po stronie poczty, które są uruchamina z inline change w select-cie (zaznaczone na zdjęciu). Może ktoś wie jak to odpalić?
Próbowałem:
$("#zawartosckod").val("I").change();
$("#zawartosckod").val("I").trigger("change");
I jeszcze różne kombinacje z click, focus...ale bezskutecznie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programowanie #jquery #javascript
pocztex.onchangezawartosc(uchwyt-do-selecta);
$("#zawartosc_kod").val("I")[0].onchange();
https://api.jquery.com/trigger/