Aktywne Wpisy
hacerking +142
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +17
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
1. Bulionerzy
Chata pokazana, wszystkie samochody już przed kamerami pokazane (włącznie z oplem matki XD), to teraz czas pokazać że mamy hobby ludzi z KLASĄ. Aż mnie skręca na tych pozorantów. Chociaż nie ukrywam, że miałem małą satysfakcję jak zobaczyłem, że montaż wybrał takie ujęcia na których kompletnie siostruni nie było widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do samej relacji Ziemniaka i Agnieszki to nic dodawać nie trzeba. Kamil jak się dowiedział, że Agnieszce już szukają pracy to wyglądał jak na pic rel. On jej we Włocławku nie chce, ale nie wypada tego powiedzieć przed kamerami. A nawet jakby kamer nie było to ziomek nie miałby jaj.
2. Piotr i Dorota
To nie czas żeby rozmawiać o dzieciach, więc porozmawiajmy o tym czym będziemy żywić Helenkę. Zawsze przechodzi mnie mega cringe jak używa tego hipotetycznego imienia ich przyszłego, niedoszłego dziecka.
Piotr zamiast się skupiać na tonie swojego głosu powinien poćwiczyć dykcję. Mam wrażenie, że jego aparat mowy cofa się w rozwoju co odcinek. Dzisiaj kilka razy musieliśmy przewinąć żeby zrozumieć jego złote myśli.
3. Adam i Patrycja
No tej to się lepa na twarz należy dla przywrócenia pokory. Widać u niej zachowania typowego dresa z bramy - „Na c--j się patrzysz Adam?”.
Ewidentnie szuka problemu tam gdzie go nie ma. I ten gest Marcinkiewicza na odjazd to trochę przeginka.
Za to Adam przejawia objawy syndromu sztokholmskiego. Wszystkie kłótnie to jego wina, n----------e mózgowe Patrycji też na siebie weźmie jak będzie trzeba.
#slubodpierwszegowejrzenia