Wpis z mikrobloga

Haniebny wpis użytkowniczki @Dewasta pod ,którym podpisało się 24 osób. Wiktoria udowodniła w programie wybierając Sevaga a nie Kena, że jest lojalna i prawdomówna. Rano w dzień rajskiego obiecała Wiktoria Konradowi, że jak ją weźmie to do końca będą szli razem. Konrad od początku pobytu w hotelu obiecywał Wiktorii, że nie da jej zrobić krzywdy no i co......:)
25 osób rozumie argumentacje tej cioty z woja , czyli rozumie, że powinno się robić z mordy dupę
#hotelparadise
Olostro - Haniebny wpis użytkowniczki @Dewasta pod ,którym podpisało się 24 osób. Wik...

źródło: comment_1651595199J5BqfnidmcUVFRfokbO27G.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Olostro:

Mam czelność rozliczać innych skoro popierają głupotę. Pomyśl jak coś napiszesz, bo teraz nie masz odwagi się z tego wycofać tylko brniesz dalej. Nie wstyd jest przyznać się do błędu i okazać skruchę

Zatem przeproś mnie za to co napisałeś, pomyśl znowu coś takiego napiszesz i już więcej nie poczuwaj się do rozliczania kogokolwiek na wykopkowym tagu.
  • Odpowiedz
@Dewasta: Co do teorii spiskowych skoro je poruszasz, które nie są teorią a rzeczywistościom. Jak mogłaś napisać, że mam foliową czapeczkę na głowie po tym wszystkim co nasz naród wycierpiał w związku z PLANDEMIĄ? Po tym jak nasz rząd przyznaje się, że testy były nie wiarygodne, potem zamietli plandemię pod dywan bo jest wojna co sugeruje zwykłemu człowiekowi że nie trzeba było lockdawnów, maseczek, szczepionek itd. Powiedz tym ludziom że
  • Odpowiedz