Aktywne Wpisy
josb515 +425
#ciekawostki Cześć. Jestem Koreańczykiem bardzo zainteresowanym Polską. Studiując o Polsce trafiłem na tę stronę. Myślę, że tym, co reprezentuje kraj, jest historia, język i muzyka, ale ja studiuję język i dla historii czytam książkę „Historia Polski” napisaną przez Japończyka. Kiedy jednak szukałam muzyki do słuchania, YouTube polecił mi muzykę Natalii Nykiel... ale to chyba nie mój styl. Trochę ciszej, polska śpiewaczka narodowa! Byłbym wdzięczny, gdybyś mógł polecić muzykę takiego piosenkarza
Klimbert +110
Tak to jest jak się czeka na księcia z bajki w nieskończoność, a kwestię dziecka odkłąda się na później.
#demografia #dzieci #zwiazki
#demografia #dzieci #zwiazki
założyłem fejk konto Małgorzaty 2/10 na tinderze, taki ludzik Miszlę zmiksowany z kwasimodo. O tym, że mam 200 spermiarzy na każde zawołanie to nie piszę, bo to wiadomka poziomka. Ale zmaczowało mnie z moim koliegą z licbazy i gimbazy :) Chłop przegryw niższy ode mnie a wpisał sobie na profilu mistyczne 185. W ciągu całej edukacji był popychadłem, z którego się wszyscy śmiali i który miał w dodatku najgorsze oceny, ale pisze do mnie (myśląc, że jestem Gosią) jaki to on alfa, jak był w samorządzie uczniowskim w liceum xD^2 jak to go ludzie szanują i się go boją xD^3. A najlepsze, że ten spierdox, żeby mi pokazać jaki to on jest gangsta to przysyła jakieś zdjęcia z maczetą albo wiatrówką z marketu ^u^ + wysyła mi linki do jakichś raperskich guuuwien i mówi, że właśnie tego go nauczyła ulica, że identyfikuje się z takimi raperami, że życie go zmusiło do bycia takim skoorvesynem jakim się stał xDDx Aż mnie skręca ze śmiechu jak sobie pomyślę, że on takimi tekstami leci do prawdziwych dziewcząt... Przegryw-piwniczak, który w domu nie musiał myć głowy, bo mu ją "koledzy" codziennie myli w muszli klozetowej, który szczupłą sylwetkę zawdzięcza jedynie temu, że mu inni zabierali kanapki i wyrzucali do kosza robi z siebie jakiegoś Pershinga... No nie zaraz skisnę...
#przegryw #tinder #randki #liceum #licbaza #szkola
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #627058f8273a4053282ac1be
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sterling_Archer , @vrraaaz : może koledzy Oskariusze nie rozumieją, ale dla takiego chopa jak ja, czyli manlet 181 cm z ryjem 3/10 to i tak jest fajna atrakcja popisać sobie na fejkowym koncie Gosi, bo przynajmniej spermiarze coś do mnie piszą i można kręcić bekę.
A jak odpalę swój prawdziwy profil to mam 5 polubień + 4 matche, z których 3 nie odpowiedziały, a jedna odpowiedziała "hej, dobrze a Ty?" i kontakt się urwał.
Jakbyście zobaczyli jak wygląda Tinder przeciętnego przegrywa to może byście zrozumieli, że dla nas to i tak jest fajne, że ktoś do nas coś pisze, bo na swoim prawdziwym koncie możemy o tym pomarzyć.
@fabian-toja : no nie da się i co z tego? Są inne aplikacje do wysyłania zdjęć, a na samym Tinderze można wkleić link do zdjęcia albo udostępnić Insta.
@vrraaaz : przepraszam, nie wiedziałem, że jesteś przegrywem. Myślałem, że to kolejny tfu! Oski
Ale do rzeczy. Ja się na nikim nie wyżywam! Trochę cisnę sobie bekę z takich ludzi, mam ubaw, ale krzywda im się przecież nie dzieje.
A akurat typek, z którego się śmieję w wyznaniu to sobie mocno zapracował na to, żeby się ponabijać. Mógłby najzwyczajniej, uczciwie powiedzieć Gosi, że nie jest żadnym tam Pershingiem tylko chłopem z problemami, którego nikt nigdy nie szanował. On też postępuje nieuczciwie. W sensie udając kogoś kim nie jest i nigdy nie był.
A tak w ogóle to nie wyżywam się na innych za swoje niepowodzenia, bo już zaakceptowałem swój hiobowy los i zdaję sobie sprawę, że to nie wina innych, że mam wzrost manleta i ryj gunwo/10, takie życie. A samiczki nie polecą na byle kogo... Jak by powiedział klasyk: