Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
CZEMU KAŻDA P0LKA W AUTOBUSIE MA WYRAZ TWARZY JAKBY SIE ZESRAŁA W SPODNIE.
Siedza naburmuszone ksiezniczki jak za kare, stara, mloda, gruba, chuda, ladna, brzydka, kazda wyglada jak pol d--y zza krzaka. Nie chodzi o "polish smile", bo polacy maja po prostu NEUTRALNY wyraz twarzy, a p0lki skrzywione ryje jakby miały kamyk w bucie
#przegryw #wysryw #p0lka
- waliło czymś i autobus miał drgawki,
- współpasażer krzyczał do telefonu nad moim uchem,
- motorniczy prowadził, jakby wiózł ziemniaki, nie ludzi,
- przy mnie stanęli palacze i potem petami śmierdziały mi włosy,
- autobus mi uciekł, bo odjechał minutę za wcześnie, więc nie zdążyłam się przesiąść, mogłam
@Pepega:
@BayzedMan: dokladanie. Mieszkam za granica i w potwierdzonych przypadkach mam skutecznosc rozpoznwania polek ok 90%.
Komentarz usunięty przez moderatora
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU:
A może są w-------e bo po prostu wracają zmęczone do domu lub jada do pracy/szkoły której w sumie nie lubią i są tak samo zagubione i nieszczęśliwe w świecie jak facet?