Aktywne Wpisy
dexterpol +18
W końcu dzisiaj wyplatka po podwyżce wleciala, lvl 26, a jak tam u was? Dalej jebnie za 4k u fabryce smrodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)#pracbaza #praca #korposwiat
Metodzik +137
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oraz Islets za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METACRITIC: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition metascore: 72 / user score: 6.0, Islets: metascore: 82 / user score: 8.1
STEAM: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition: Mieszane (965 ocen), Islets: Przytłaczająco pozytywne (759 ocen)
DATA WYDANIA:
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 7 marca 2023 (steam)
Islets 24 sierpnia 2022 (steam)
AKTUALNE❗ do
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oraz Islets za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METACRITIC: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition metascore: 72 / user score: 6.0, Islets: metascore: 82 / user score: 8.1
STEAM: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition: Mieszane (965 ocen), Islets: Przytłaczająco pozytywne (759 ocen)
DATA WYDANIA:
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 7 marca 2023 (steam)
Islets 24 sierpnia 2022 (steam)
AKTUALNE❗ do
W czwartek idę zmienić opony i zrobić zbieżność albo geometrie( w sumie to #!$%@? wie czy jedno czy drugie bo nawet nie wiem czy mam wahacze czy belke xd)
Już się nie mogę doczekać informacji o tym jakie mam luzy w zawieszeniu i ile to będzie kosztować
Jeszcze niedawno zauważyłem, że mam mokry ślad na niektórych oponach i z przodu i z tyłu więc obstawiam coś z plynem hamulcowym, że musi gdzieś przeciekać
Ehh, weź samochód mówili, będzie fajnie mówili xd
#samochody #mechanikasamochodowa
Komentarz usunięty przez autora
a dopiero jak bedziesz wiedzial co i jak to oddaj na geometrie
Już czekam na czwartek jak na wyrok xd
"No proszę pana tu będzie amortyzator przód tył do wymiany, do tego sprężyny zawieszenia przód tył, tu panu jezszcze przeciekają przewody hamulcowe xd"
@Mekeke2: pug 307 z 2003, ja się tym gownem boję na autostradę wyjeżdżać bo jeszcze wybuchnie