Aktywne Wpisy
cuks +25
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +15
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
#android# #smartfon #telefony #samsung
wut? Jeden z lepszych telefonów w tym aspekcie, trzymam go w przedziale naładowania 20-85% i starcza mi bez problemu na dwa pełne dni.
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3
A52s pod każdym względem jest lepszy - ma większą baterię i jest oszczędniejszy we wszystkich aspektach ¯\_(ツ)_/¯
2. Korzystaj z trybu oszczędzania energii (120 Hz pobiera sporo energii)
3. Wyłącz 5G
pewnie leży w szufladzie w trybie samolotowym? xD
Kup nowy telefon który różni się od starego tylko tym że ma 5G i 120 Hz. Nie korzystaj z tego bo baterii szkoda
A najlepsze w tym wszystkim że to nie wina tych "nowych" technologii tylko producent wpadł na pomysł że telefony mają być chudsze o te pół milimetra. Taki M51 miał baterię 7000 a w