Wpis z mikrobloga

Lamie prawo czy co?

@gorzki99: Pokaż mi przepis który zabrania srania do paczkomatu. Albo mówienia że potrzebuje się mieszkania dla siebie, bo zaraz będzie się na bruku, a bank nie da kredytu, pomimo że jest to kłamstwo.
  • Odpowiedz
Pokaż mi przepis który zabrania srania do paczkomatu.

@MinnieMouse0:

Art. 288 KK

§ 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Nasranie do paczkomatu powoduje ze jest on niezdolny do uzytku (a przynajniej ta skrytka gdzie nasrano)

Poza tym zeby nasrac do paczkomatu trzebaby wystawic gola dupe w miejscu publicznym

Tym razem KW:

Art. 140. [Nieobyczajny wybryk]
Kto
  • Odpowiedz
@gorzki99: To może już pomińmy niewielkie wykroczenie związane z pokazaniem dupy. I przemilczę określenie brudnego paczkomatu jako niezdatnego do użytku. Jak już lubisz sobie czytać kk to polecam też

Art. 286. [Oszustwo]
§ 1.
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od
  • Odpowiedz
@MinnieMouse0: Tylko gdzie tu widzisz oszustwo?

"rodzina kupi mieszkanie w okolicy za gotowke"

Takie sa mniej wiecej "ulotki"?

I jesli fliperami jest maz z zona to gdzie tu oszustwo?

Jesli natomiast to nie jest rodzina tylko jedna osoba to juz podpada pod oszustwo?

Podobnie jest z garnkami, koldrami czy czy tam jeszcze. Osobiscie nie popieram ale to nie znaczy ze mam mowic komus co ma robic. Gdzie jest to co podpada
  • Odpowiedz
Jak ci się żona puści, to też żadnego prawa nie złamie, więc w czym problem?

@Flypho: W niczym? A moze w tym ze zona urwa a ja se taka wybralem? Ale moge se gdybac bo mnie akurat ten problem nie dotyczy.

Ale dlaczego odwracasz kota ogonem?

Moze niech kazdy zadba sam o siebie? Nie chce to nie przedaje mieszkania, nie chc to nie kupuje garnkow, kolder czy czego tam jeszcze.

Zawsze
  • Odpowiedz
idź kozę ruchać bo nie jest zabronione i będziesz normalny robiąc to

@Ogorek95: A ty Debil czy udajesz?

Od kiedy w polsce zoofilia nie jest zabroniona?

Podpada pod znecanie sie nad zwierzeciem-co jest karalne.

Zaczales z ponizej poziomu dna i nic nie wskazuje na to ze masz jakies szanse to dno od spodu przebic.
  • Odpowiedz
Nie kumam, po co ta cala historia. I po co te kserowane rysunki z uśmiechniętą rodziną w mojej skrzynce pocztowej. Jak dla mnie wystarczy: "kupię mieszkanie za gotówkę". Co za różnica, czy kupiec jest bogaty, biedny, czy ma żonę albo jest gejem? Ostatecznie liczy się tylko cena.
  • Odpowiedz
@gorzki99: no i git. Wygrałeś dyskusje, wziąłeś na poważnie mój argument i elegancko zaorales. Każdy zazdrość ci inteligencji, do tego jesteś tu bardzo szanowany. XD jeszcze do srania do paczkomatu podejdź na poważnie i będę spełniony
  • Odpowiedz
W niczym? A moze w tym ze zona urwa a ja se taka wybralem?

Ciekawe czy sąd się z takim twierdzeniem zgodzi, jeśli ty ruchniesz na boku i żona weźmie z tobą rozwód. Spróbuj i daj mi znać jak poszło.

Zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie chcial wcisnac kit. I nic nie zrobisz. No hyba ze chcesz zakazac reklam w TV. No to akurat moze sie nie do konca spodobac.

Jeśli gorzki99
  • Odpowiedz
@gorzki99: a i "hyba" piszemy przez "CH" ale co ja tam wiem, to akurat bardzo trudne słowo i nawet taka osoba jak ty mogła się pomylić, przecież wiadomo, że z byle kim nie dyskutuję.
  • Odpowiedz
Ciekawe czy sąd się z takim twierdzeniem zgodzi, jeśli ty ruchniesz na boku i żona weźmie z tobą rozwód. Spróbuj i daj mi znać jak poszło.

@Flypho: Przykro mi ale to niewykonalne. Nie mam zony i juz raczej miec nie bede.

Jeśli gorzki99 powiedział w Internecie, że nic nie zrobisz, to nic nie zrobisz. Trzeba się z tym pogodzić xD.

No to czekam jak usuniesz reklamy z tv. Powiem Ci ze
  • Odpowiedz
No to czekam jak usuniesz reklamy z tv. Powiem Ci ze bedziesz wtedy dla mnie bohaterem.

Widziałeś kiedyś flippera podającego się za młode małżeństwo w telewizji? xD Może pora spróbować, co złego może się stać? Dawaj.
@gorzki99:
  • Odpowiedz
a i "hyba" piszemy przez "CH" ale co ja tam wiem, to akurat bardzo trudne słowo i nawet taka osoba jak ty mogła się pomylić, przecież wiadomo, że z byle kim nie dyskutuję.

@Ogorek95: No brawo ty. Nie doczepiles sie braku znakow diakrytycznych (bo najprawdopodobniej nawet nie wiesz co to) ale doczepiles sie literowki/braku literki.

Jestes wielki.

Napisalem juz kilka komentarzy w temacie. Uzywajac roznych wyrazow. Raczej malo co moze wskazywac
  • Odpowiedz
Tak. Tych co mowia innym jak maja zyc/zarabiac. Brzmi znajomo? Nie? No to popatrz w lustro.

Co cie interesuje jak ktos zyje/zarabia? Lamie prawo czy co?

Z tego wynika ze zazdroscisz. Jak zazdroscisz to zostan fliperem. Proste.

@gorzki99: nie wiem czy jest gorszy odpad spoleczny niz korwinista/kapitalista xd
  • Odpowiedz