Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
#kiciochpyta #tv #cyfryzacja #telewizja #pytanie
@gorbak: TV mam z tamtego roku LEDowy 42cale (albo 45 - nie pamiętam) z Wifii, portami USB, z wbudowanym tunerem MPEG4 i generalnie wszelkie cuda - PHILIPS
Taaaak. Wynieśli mnie z Wa-wy na jakieś zadupie i zbudowali jakiś cudowny wielorodzinny dom......
@gorbak: Każdy tv cyfrowy tak ma, jeden szybciej przełącza, drugi dłużej, po prostu musi nałapać kilka ramek, coś jak buforowanie,
czy to bardziej kwestia wzmacniacza?
Generalnie to anten w cholere (satelitarna z drugiej strony), ale z informacji od mojej Mamy wynika, że odbieramy z tej na samej górze i, że Ona ma 6 lat.
Ustawiona na Łódź ;-)
Miejscowość Ziemiary.
kup coś takiego, na pewno będzie działało.
Bo łąpie mi tak:
Emitel Warszawa - jakość: 52 i natężenie sygnału: 94 - 690MHZ - kanałów 8 - i to jest chyba
http://www.dipol.com.pl/dane_nadajnikow_tv_naziemnej_w_polsce_bib07.htm
wychodzi, że Łódź ma mocniejsze nadajniki, montuj jedną antenę kierunkową na Łódź i tyle. siatkowa zbiera z każdej strony ale c-----o dlatego masz sygnał i z Warszawy i z Łodzi, wątpię, żeby kable były pociągnięte też do innych anten.