Aktywne Wpisy
calban +980
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +552
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#leagueoflegends
@LubieGroszek: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Myślisz, że jak powiesz "daj głos" to zaszczekam? myslisz mnie ze sobą i z tymi pieskami od youtube i streamów
zadal najglupsze pytanie w watku w ktorym wysmiewam pseudo youtuberow wysilajacych sie nad definicja tempa aby jakis silver napisal komentarz ze wreszcie zrozumial xD
A jesli nie no to coz, graj jak bot, to nic zlego ze grasz jak bot,
Jak myslisze ze magiczna rada pozwoli ci climbowac to ifh sluchaj, idz abusowac premade i cheesy picki jka rengar + ivern mid albo yumi mid + kayn. Tylko nie placz ze jestes gownem.
A pozniej jak juz zaczalem soloq po przerwie i po tym jka dodali darmowe runy zrozumialem czemu ta liga jest tak gowniana. W przeciwienstwie vo ten poprzedni placzek powiedział to wlasnie z
@szymji: komentuje jeden konkretny temat i cisne beke z nauki gry przez sluchanie magicznych rad "challengerow" a ty wynosisz takie nielogiczne wnioski xDDDDDDDDDDDD bo potem widzisz noobow co nic nie potraia jak nagle nie da sie abusowac gowno rady ktora dostali i widzisz