Aktywne Wpisy

A330 +57
Palacze to podludzie.
Mam mieszkanie z oknami na 3 strony świata, to był jeden z powodów dla których je wziąłem - łatwo się wietrzy, nasłonecznione, no ideał. I co? I g---o. Na moim piętrze balkon w balkon (tj obok) jest baba co pali, na drugiej ścianie mam typa PIĘTRO WYŻEJ co pali, na trzeciej ścianie 2 piętra niżej mieszkają ukraińscy robole i mają litrowy słoik petów na balkonie. Ocipieć idzie, od 5 rano
Mam mieszkanie z oknami na 3 strony świata, to był jeden z powodów dla których je wziąłem - łatwo się wietrzy, nasłonecznione, no ideał. I co? I g---o. Na moim piętrze balkon w balkon (tj obok) jest baba co pali, na drugiej ścianie mam typa PIĘTRO WYŻEJ co pali, na trzeciej ścianie 2 piętra niżej mieszkają ukraińscy robole i mają litrowy słoik petów na balkonie. Ocipieć idzie, od 5 rano
Czy powinniśmy zacząć myśleć o wprowadzeniu całkowitego zakazu sprzedaży papierosów?
- Tak 70.3% (332)
- Nie 29.7% (140)

szynszyla2018 +135
Tutaj różowa która prowadziła hejterskim profil twierdzi że to takie tam heheszki i ogólnie to one były spoko a on je gnębił. A bagiety powiedziały żeby olać więc luz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ #mlawa #kryminalne
źródło: temp_file3393652859739956546
Pobierz

źródło: comment_1651037347imW8Rfwk8Pm8RHjzw3ZRIV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
To się zobaczy
Żeby zostać elektrykiem musisz zrobić tygodniowe szkolenie które dodatkowo nie ma obwarowań międzynarodowych. W związku z tym bardzo łatwo jest zapełnić lukę w razie potrzeby. Kontrolerów lotów nie da się fizycznie wymienić w dzień, miesiąc czy rok. Czujesz różnicę?