Aktywne Wpisy
talarzon +241
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
KrzysztofZimnoch +163
Nie będę pisał o mitycznych eksperymentach społecznych, bo chciałem tylko podszkolić się w cyber security (software Dev here, który najwidoczniej robi sporo luk w zabezpieczeniach...), więc otworzyłem BlueStacks i apk #badoo którego sam używałem. Losowe zdjęcie z this-person-does-not-exist (pic tel) i najwidoczniej jest to moment uznania profilu za aktywny; na tym etapie spędziłem dobre 5min sprawdzając rezultaty aplikacji śledzących. Przeklinałem następne etapy typu opis, zainteresowania etc. I okazuje się, że w ciągu tych pięciu minut profil zebrał 30 polubień, 3 superki i 3 typów zdążyło napisać... Mając wyłącznie losowo wygenerowane zdjęcie twarzy 6 gości postanowiło wykupić możliwość napisania... W szczególności pozdrawiam Bartłomieja lat 31, który postanowił napisać po polsku (zadupie UK here) do jakże polskiej dwudziestodwuletniej (ustawiłem swój rocznik) Eleonor ¯\_(ツ)_/¯ pół godziny później profil dobił 99+ kiedy ja cieszyłem się z 5 polubień dziennie i najwyższego wskaźnika popularnosci na swoim autentycznym profilu...
W tym momencie przestałem się dziwić #rozowepaski odpisującym gorzej niż boty dwoma słowami - przy takich liczbach też kompletnie bym nie był w stanie skupić się na jednej konserwacji
Także jest to dzień w którym definitywnie rezygnuję z aplikacji randkowych a aktualnym użytkownikom zamiast przesuwać w lewo i prawo bez celu polecam... W sumie skąd mam wiedzieć - pracuję w IT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W kontekście cyber security aplikacja która sama uzupełnia POST method statusem konta premium na podstawie płci nie jest dobrym przykładem, ale polecam początkującym w ethical hacking
#tinder #zwiazki #zalesie #przegryw
Możesz rozwinąć temat?
Tylko tak jak piszę; moja wiedza o cyber security opiera się głównie na używaniu POST zamiast