Aktywne Wpisy

nietopies +13
I teraz widzicie, że gej nie ma sobą nic do zaoferowania XD Totalny stypiarz, który miałby może 20 widzów jakby miał inny content XD Niech on lepiej zrezygnuje póki jeszcze może bo sobie krzywdę zrobi
#ajemge1
#ajemge1
Minimalna w Polsce obecnie to 3510zł netto.
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
Wszedłem na stronę a ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie.
Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 44 miesiące żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie.
Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie.
Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 309 miesięcy czyli ponad 25 Lat!!!
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-14 040433
Pobierz

1. Migracje wszystkich danych obecnego serwera (strona, poczta, #wordpress)
2. Migrację domen .pl
3. Serwer dobry dla wordpress
4. Serwer poczty imap
5. SSL
Ktoś coś?
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;)
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP 20% taniej pierwszy rok.
Generalnie zamawiasz co chcesz u nas mieć, piszesz zgłoszenie i dalej ogarniamy.
Płacisz po migracji albo kiedy tam chcesz w ciągu 30 dni.
Do 3 maja z kodem MAJ2022 hosting 50% taniej!
To, co wyróżnia CloudHosting na tle innych usług to dostępność tylko dla Ciebie mocy obliczeniowej 4 vCPU, możliwość ciągłego korzystania z 8 GB RAM (w tym aż 2 GB dla pojedynczego procesu PHP), dodatkowa dedykowana pamięć cache dla Redis i Memcached (po 1 GB), konteneryzacja LXC dodatkowo pozwala