Wpis z mikrobloga

@Olaca: ja nie wiem jak można mieć wątpliwości. To ewidentne jej sposób mówienia przez śmiech i jej głos. Analizowanie tego, że w momencie mówienia nie patrzyła na faceta nie ma sensu. Widziała chwile wcześniej i odwróciła się do dziewczyn żeby to powiedzieć.
  • Odpowiedz
@Olaca: @Millady: ja nie ma wątpliwości, że to Eliza. Martwi to, że niektórzy tutaj tak jej bronią, że to nie mogła być ona a dla mnie to zwykła prostaczka kreująca się na inteligentną
  • Odpowiedz
@Wojko: gdzie ona na inteligentna się kreuje, przecież ona myślała że ssak to ptak a nietoperze jedzą żaby xD że ktoś umie dobrze knuć i kombinować to nie znaczy że jest inteligentny np Patolka z HP3. Powiedziałabym że jest raczej cwana.
  • Odpowiedz
@Olaca: Powtórzę jeszcze raz - to Eliza.
1. Podniosła się aż by zwrócić się do dziewczyn. Miała głowę nad kanapą jakby wcześniej obróciła się żeby popatrzeć na osobę z obsługi ale ujęcie na nią zaczyna się już po tym jak z powrotem zwróciła w stronę dziewczyn
2. Laura prawie leżała. Raczej nikt nie podniósłby się żeby zauważyć osobę z obsługi, potem znów wrócił do pozycji półleżącej by coś zakomunikować i
  • Odpowiedz
@Lolek1011: też nie zauważyłam, żeby kreowała się na inteligentną. Quiz z wiedzy po prostu przemilczała,chociaż myślałam, że może przynajmniej jednego króla poda ( ͡° ͜ʖ ͡°)A czy kombinować umie? Też nie bardzo,zraża do siebie uczestników, którzy wybierają zwycięzców. Jedyne,co dobrze zrobiła, to wyłowiła Dżeja i go trzyma pod pantoflem. Ale tutaj znowu trafiła na podatny grunt, przeciętny facet nie dałby sobą tak pomiatać.
  • Odpowiedz
@agulana: już została poinstruowana,co ma pisać.Tak,jak na 100% słyszała,że Klaudia mówiła,że Karolinie nie ufa( ͡° ͜ʖ ͡°)Ktoś jej wierzy?I tak wiadomo,że to ona( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz