Wpis z mikrobloga

@SamaraMan: od dziecka lubiałem oglądać rywalizacje sportową i zajawiłem się zanim właściwie obejrzałem pierwszy wyścig (Australia 2004) - zapowiedź sezonu w gazecie Tempo, ze zdjęciami bolidów o różnych kolorach, zdjęciami kierowców i róznymi flagami obok nich, narysowanymi trasami każdego grand prix itp. Na motoryzację jako taką mam w------e do tej pory.
  • Odpowiedz
@SamaraMan: wkrecilem się oczywiście na fali sukcesów wielkiego, wówczas jeszcze dwurękiego Polaka. Pierwszy sezon jaki oglądałem to 2007, ale tak na maksa wkrecilem się w 2008, miałem wtedy absolutnego p-------a na punkcie F1. A najbardziej w tym sporcie jara mnie ostra rywalizacja, dlatego w latach dominacji mercedesa moje zainteresowanie osłabło, ale na szczęście mamy kolejny sezon wspaniałej walki i oby tak zostało przez wiele lat.
  • Odpowiedz
@SamaraMan: mnie chyba najbardziej przyciągnęła złożoność tego sportu jak się w niego już wkręciłem na dobre w 2011-2012 roku, ile tam jest rożnych wątków i afer i wszystkiego i jakoś nie wiem, uwielbiam o tym czytać i to wszystko wiedzieć xD
A na początku wiadomo, Robert Przyłbica przyciągnął bo rodzice oglądali więc ja razem z nimi, pierwsze GP to chyba byla Kanada 2007
  • Odpowiedz