Wpis z mikrobloga

@Czart_: mam najtańszy, kupiłem go z 1.5 roku temu. Działa równie skutecznie co w dniu zakupu. Jedyne co mogę polecić, to żebyś przy okazji kupił sobie alkohol etylowy i słoik o odpowiednich wymiarach, w celu dezynfekcji urządzenia przed i po zastosowaniu.
  • Odpowiedz
@Czart_: Najtańszy z allegro będzie spoko. Od siebie polecę pojemnik z tworzywa na alkohol do dezynfekcji zamiast szklanego słoika. Przy miękkim plastiku trochę trudniej o powyginanie tych drobnych igiełek. Sam używam małego kuchennego pojemnika z pokrywką i jest git.
  • Odpowiedz
@Czart_: ja używam takiego gówna za 20 złotych; jak na razie morda cała
@buntowniczaczupakabra: kup sobie spirytus salicylowy w aptece; kosztuje cały ch.uj; wymocz w nim; a potem przed użyciem na twarz wypłucz w gorącej wodzie, żeby nie nakładać na ryj spirytusu
oczywiście jakiś poślizg trzeba mieć; polecam kwas hialuronowy; ale każdy krem się nada
  • Odpowiedz
@ku_wolnosci: wszystkie igły są równej długości i są lepiej wykonane, po drugie stemplem nakłuwasz skórę pod idealnym kątem prostym i wyciągasz też pod kątem prostym, przy dermalorerze igły wchodzą ze skosa, i tworzą coś w stylu leja
  • Odpowiedz