Wpis z mikrobloga

Miał może ktoś z Was taką sytuacje. Kupiłem bilety na wizzair, wylot jutro. Zapłaciłem hajs przez opcje Przelewy24.
Hajs ściągnęli, widzę ze moją rezerwacje odrzucili. Teraz zostałem ze ściągniętym hajsem z konta, bez biletu, a infolinia do 18... Zastanawiam się czy jak kupię te same bilety, to mi normalnie oddadzą hajs jak zobaczą zdublowane?
#podroze #loty #wizzair
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@olekturbo: na lotnisku byłem rozmawiać, bo koszt infolinii to 5zl. Gościu mi powiedział, żebym poczekał przez weekend i może zwrócą. Nic nie zwrócili. Wrócę do Polski i w środę będę załatwia temat. Dam znać :)
  • Odpowiedz
@zdybo: Tak jak pisałem wcześniej, złożona reklamacja do wizzair przez ten formularz. Czekam na odpowiedź. Znajomemu zwrócili po prawie 3 miesiącach od złożenia reklamacji hajs na konto...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@whyalwaysmess: też mam taki plan, tylko że w reklamacji wpisałem że jeśli to możliwe to chciałbym przywrócić anulowana rezerwacje. Nie wiem czy taka opcja jest możliwa czy tylko i wyłącznie zwrot pieniędzy. Nie chciałbym też zostać z podwójnymi biletami na ten sam termin...
  • Odpowiedz
@zdybo: tez mnie w ten sposób wykukali (odrzucona płatność Przelewy24, anulowana rezerwacja i brak kasy), na razie nawet nie mam odpowiedzi na reklamację. Pierwszy raz miałem z nimi lecieć i wychodzi na to że ostatni, obsługa klienta gorsza niż w komunistycznym urzędzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz