A tutaj złota miejscówka w #lublin 3 pasy, skrzyżowania bezkolizyjne, brak przejść dla pieszych i postawiona 70, tajniaki w BMW to już tu asfalt ujeździli, jeżdżą w kółko i zawsze kogoś złapią ( ͡°ʖ̯͡°) Macie w swoich miastach takie miejsca?
@kumpek20: Najlepsze jak się okazało ze ten wiadukt co widać na zdjęciu był traktowany jak skrzyżowanie i kasował tą 70, czyli zaraz za nim był kawałek z ograniczeniem do 50 to było eldorado, teraz dostawili kolejny znak 70 zaraz za wiaduktem XD
@TheSznikers: jakieś 3 lata temu zjeżdżając z Mazowieckiego na Solidarności złapali mnie astrą i uznali że jechałem 79 za dużo (129 miałem zaraz za zjazdem) argumentując to tym, że ten zjazd to skrzyżowanie i tam jest 50 także elo. Nie pamiętam czy już był znak 70 czy jeszcze nie ale tak było, nie zmyślam. Pożegnałem się na 3 msc z prawkiem, teraz się lepiej rozglądam ( ͡°͜ʖ͡
@TheSznikers: zobacz jakie wille i posiadłości są na sławinie i kto tam może mieszkać :) to się domyslisz dlaczego kilometr przed miastem na esce jest ograniczenie do 70 i praktycznie cały ten odcinek jest odgrodzony panelami dźwiękochłonnymi
#policja #drogowka
Szkoda, że tym mieszkańcom nie przeszkadzały promocyjne ceny działek
i wiadome było, że prędzej czy poźniej powstanie duża droga w tym miejscu
Komentarz usunięty przez autora
Ile razy Cię złapali?