Aktywne Wpisy
Ernest_ +56

ApuApustaja +11
Jeśli chodzi o aferę z czołgami t55 to mogę to podsumować następująco. Jak ktoś czytał sztukę wojny to wie jak ważne jest zmylenie przeciwnika tak aby ten myślał że jesteś słabszy.
Rosjanom to świetnie wychodzi. Wystarczy przeanalizować wypowiedzi Wolskiego o kończących się rakietach, czołgach o agentach rosyjskiego wywiadu którzy zbierają elektronikę po śmietnikach itd.
Rakiety się nie skończyły, były regularnie używane do ataków na obiekty cywilno-strategiczne, na telegramie cały czas są filmiki
Rosjanom to świetnie wychodzi. Wystarczy przeanalizować wypowiedzi Wolskiego o kończących się rakietach, czołgach o agentach rosyjskiego wywiadu którzy zbierają elektronikę po śmietnikach itd.
Rakiety się nie skończyły, były regularnie używane do ataków na obiekty cywilno-strategiczne, na telegramie cały czas są filmiki

A najgorsze że oglądam sobie te dekodery dvbt2 i to wszystko wygląda jak jedno gówno z jednej fabryki pod innym logiem xd. Więcj obstawiam że wszystkie mają takie samo gówniane oprogramowanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#androidtv #dvbt2 #telewizory #telewizja #smarttv
Dziwi mnie że nikt nie wpadł na to, robią te gówno-tunery zamiast
Mignął mi jeszcze jakiś jeden ale to towar zagraniczny, w PL niedostępny więc może poza PL mają tego typu produkty na rynku ¯\_(ツ)_/¯
@barto125: nie no bez przesady 6 stów prawie xd To już chyba lepiej kupić standardowego mi boxa i wpakować jakąś apkę do oglądania tv online
Albo dorzucić już tysiąc i kupić nowy tv xd