Aktywne Wpisy
To będzie raczej pasta o tym, jak ludzie są fałszywi. Dlatego usiądźcie wygodnie. ????
Myślałam, że mam przyjaciółkę. Ale do rzeczy:
Mianowicie - w lipcu, moja siostra była w bardzo ciężkiej sytuacji psychicznej. Będąc w Holandii - próbowała popełnić samobójstwo. Tkwi w bardzo toksycznym związku, ale tu nie o tym. Wyjechała tam do pracy, ale z nieodpowiednią osobą. Jej partner rozbił jej telefon i zostawił ją bez żadnego kontaktu z rodziną.
Pewnego
Myślałam, że mam przyjaciółkę. Ale do rzeczy:
Mianowicie - w lipcu, moja siostra była w bardzo ciężkiej sytuacji psychicznej. Będąc w Holandii - próbowała popełnić samobójstwo. Tkwi w bardzo toksycznym związku, ale tu nie o tym. Wyjechała tam do pracy, ale z nieodpowiednią osobą. Jej partner rozbił jej telefon i zostawił ją bez żadnego kontaktu z rodziną.
Pewnego
80% poliester, 20% elastan czy lepiej szukać ciuchów 40% nylon, 40% poliester, 20% elastan?
na co dokładnie poszczególne materiały wpływają?
#kiciochpyta #bieganie #rower
Elastan ogolnie odpowiada za rozciagliwosc, wzmacnia konstrukcje ubran i polepsza troche ich feeling czy jak to nazwac. Nazwa towartowa to kiedys byl spandeks, wiec nie trudno sie domyslec jego wlasciwosci.
Co do reszty materialo, to wiele ci nie pomoge, trzeba na necie poszukac co i jak.
Natomiast, jedna informacja, ze
@PurpleHaze: Warto pomyśleć też o dobrym base który przykleja się do ciała, wtedy nie ma też większych problemów dopóki nie jeździsz w 100% bawełnie.
Z innej beczki dodałbym, że ważne też jest jak oddycha koszulka. Kupiłem kiedyś za grube hajsy koszulkę od cycology i jestem mocno zawiedziony - niby jakiś profit i w ogóle, ale oddychać to to