Wpis z mikrobloga

• 4
Bartosz 24 Warszawa

Zgłoszenie 2a9de654235a774a z dnia 2022-04-20 16:07:37

Imię: Bartosz
Miejscowość: Warszawa

Kim jestem?
Z zawodu metrolog.
Spokojny, wyluzowany facet który lubi sobie pomajsterkować, pograć w planszówki, naprawić z kumplami gruza by go później upalać na torze, czasami napiszę jakiś artykuł. Muzyka w moim życiu jest mocno obecna, często chodzę na różne koncerty. Jestem też miłośnikiem gotowania, ostatnio staram się zrobić dobre zielone curry :d
Miłośnik psów, najlepiej molosy :D

Wygląd
Prawie dwa metry wzrostu, brunet, zielone oczy, "chłop jak dąb". Aktualnie brodaty ale jeszcze nie wiem jak na długo :P
Ubiór taki bardziej klasyczny, trampki, czarne dżinsy oraz koszula flanelowa. Na wyjątkowe okazje zawsze jest ubranie typowo wyjściowe.

Zainteresowania
Planszówki, dobra książka, podróże, majsterkowanie, muzyka, gotowanie.

Czego oczekuję?
Zrozumienia, nie oczekuje by nasze zainteresowania się pokrywały ale byłoby dużo łatwiej jakbyśy mieli pokrewne zainteresowania, sam jestem ciekawski więc chętnie poznam twe zainteresowania. Nie bać się nowego oraz nieznanego.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Spacer, zwiedzanie danego miasta, dobra kawa, pod wieczór dobry serial bądź film przy winie.
Dla mnie idealny dzień będzie jak będziemy leżeć na kanapie i oglądać cokolwiek, ważne żeby razem mieć z tego radochę. :)

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub jeśli druga połówka się zgodzi
Dzieci to temat rzeka ale w skrócie tak
A-----l sporadycznie
P-------y bardzo rzadko
N-------i nigdy

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach