Wpis z mikrobloga

Długi weekend i słaba pogoda to z nudów 2 dzień tiktoka polskiego oglądam. Wg. demografii jest tam jedynie jakieś 5% facetów podobno i 95% bab. Widać w sumie po kontencie.

Przewijają się tiktoki z ciekawostkami, jakimiś polecanymi stronami związanymi z graphic designem albo innymi duperelami, które w sumie dla zainteresowanych dość pomocne - wiadomo która płeć to postuje.

Są też jakieś trendy, większość nieśmieszna, niektóre średnie.

Reszta to taki ściek, że ja #!$%@?. Jakieś wysrywy z potrzebą dowartościowania się, tiktoki aka. "Polka w UK pov" czy w innej Australii. Większość tiktoków z parami to para p0lka + jakiś beżowy. Poważnie. Niemalże monoetniczny kraj, a w większości par, jakie tam widuje to facet nie jest Polakiem. Aha i najbardziej popularne tiktoki mężczyzn, które zauważyłem to jakiś azjata mieszkający w Polsce i porównujący ją do Japoniii i jakiś murzyn z nosem na pół mordy odgrzewający stare Polskie stereotypy.

Aha i jeden tiktok zauważyłem jak jakaś kobieta z Brazylii postowała przystojnych Polaków, których znalazła na tinderze to ją p0lki zbeształy w komentarzach i ogólnie pluły na Polaków i pisały, że to fejki itp. itd.

Ja już sobie współczuje, ale przyszłe pokolenia to mają taki game over z p0lkami, że to masakra.

#bekazrozowychpaskow #gownowpis #przegryw