Aktywne Wpisy
TTedbundYY +191
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Wygląd jest najważniejszą rzeczą nie tylko w sferze randkowej.
2. Kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni.
3. Kobiety są bardziej 'selektywne'.
4. Mężczyźni poniżej 6/10 nie mają standardów.
5. Wygląd staje się coraz ważniejszy ze względu na social media.
6. Mężczyźni 8+/10 nie mają żadnego problemu w relacjach z loszkami.
7. Mężczyźni 5-7/10 zbierają
1. Wygląd jest najważniejszą rzeczą nie tylko w sferze randkowej.
2. Kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni.
3. Kobiety są bardziej 'selektywne'.
4. Mężczyźni poniżej 6/10 nie mają standardów.
5. Wygląd staje się coraz ważniejszy ze względu na social media.
6. Mężczyźni 8+/10 nie mają żadnego problemu w relacjach z loszkami.
7. Mężczyźni 5-7/10 zbierają
alkoholik000 +231
Przewijają się tiktoki z ciekawostkami, jakimiś polecanymi stronami związanymi z graphic designem albo innymi duperelami, które w sumie dla zainteresowanych dość pomocne - wiadomo która płeć to postuje.
Są też jakieś trendy, większość nieśmieszna, niektóre średnie.
Reszta to taki ściek, że ja #!$%@?. Jakieś wysrywy z potrzebą dowartościowania się, tiktoki aka. "Polka w UK pov" czy w innej Australii. Większość tiktoków z parami to para p0lka + jakiś beżowy. Poważnie. Niemalże monoetniczny kraj, a w większości par, jakie tam widuje to facet nie jest Polakiem. Aha i najbardziej popularne tiktoki mężczyzn, które zauważyłem to jakiś azjata mieszkający w Polsce i porównujący ją do Japoniii i jakiś murzyn z nosem na pół mordy odgrzewający stare Polskie stereotypy.
Aha i jeden tiktok zauważyłem jak jakaś kobieta z Brazylii postowała przystojnych Polaków, których znalazła na tinderze to ją p0lki zbeształy w komentarzach i ogólnie pluły na Polaków i pisały, że to fejki itp. itd.
Ja już sobie współczuje, ale przyszłe pokolenia to mają taki game over z p0lkami, że to masakra.
#bekazrozowychpaskow #gownowpis #przegryw