Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
darknightttt +585
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Walić tego papieża i wątki o nim, wspierał najazd muzułmanów na Europę i "burzenie murów" (otwarte granice), a teraz wspiera Rosję, bo "obie strony są winne". Ten papież nie ma kręgosłupa moralnego, a powinien mieć jako papież, z racji swojej funkcji. Co ciekawe Putin też wspierał najazd muzułmanów na Europę w czasie kryzysu 2015-2018, a w 2021 sam ich przywiózł na naszą granicę. Także wiele się od obecnego papaja nie różni. Obydwaj szkodzą Europie.
Mmmm stópki, kocham kiedy przyjeżdża ciocia
Ja już wtedy wiedziałem że ten papież popiera anty-europejską agendę, jego wsparcie dla Rosji wcale mnie nie dziwi. Jak osoba przy zdrowych zmysłach może wspierać muzułmanów. Wszystko się zgadza.
Jedynie nie szkodził wtedy kiedy miał zbieżne interesy. Czyli kiedy bał się że Bismarck ich wykosi na terenach zaboru pruskiego. Ale to też lokalny kościół, a nie centrala.
A wiedziałeś, że gość lubi jak ciocia przychodzi?
Ty to ty, ale papieżowi nie wypada. Niby.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu