@Mallisso: no to zobaczymy czy dobry trop :) kurde ja to nawet życzę temu MIchałowi żeby mu się w końcu z jakąś ułozyło :) no jest i jest to niech się coś wykluje ;)
@Mallisso: Mnie zastanawia inna rzecz. Jak poznały się Laura z Nikolą. Zarówno Nikola jak i Mister Buc nie wrócili na finał bo na relacjach wspominali że nie poznali Oli osobiście (Nikola spotkała ją bo po raz pierwszy na imprezie u Domi) a Ola wróciła na finał sądząc po zdjęciach z wszystkimi. Czy to możliwe że dziewczyny poznały się gdy Nikola już odpadła a Laura jeszcze nie weszła?
@Dewasta: to są dobre pytania, az chyba poszukam relacji z tych urodzin na ig, ale zwroc uwagę, ze Laura mowila dzis, ze weszla do hotelu prosto z samolotu, więc z ta nikolą mało czasu aby się spotkać, o ile w ogóle.
@Mallisso: a mnie zastanawia w ilu hotelach sa ulokowani odpadający ;) na Zanzi to chyba za dużo tych wynajętych hoteli nie było więc Basia z Krzysiem mogli się lepiej poznac w innym hotelu
@Mallisso: No raczej tak prosto nie... Musiała przecież nagrać wizytówkę przed wejściem, także między czytaniem listów i wyborem 3 par na huśtawki a randką z Kubą trochę czasu było. Nikola musiała zostać przynajmniej 1 dzień dłużej na nagranie poczty z raju. To się mogło zazębić.
@Dewasta: fakt, poczta z raju i wizytówki, też niektore zawody kręcone sa w tym samym miejscu. Ale czy to wystarczyloby aby dostac zapro? W sumie - na tych urodzinach byl kapsel, ktory odpadl z nikolą.. (wiem z fotek tu), tak więc możesz mieć rację..
@Czerwcowa: Jedna z osób z produkcji robiła Q&A i odpowiadając na pytanie czy woli Zanzi czy Panamę odpowiedziała że Zanzi bo było tam więcej miejsc gdzie można było spędzić czas z ludźmi a w Panamie byli prawie w głuszy więc tych miejsc gdzie można rozłożyć uczestników wcale nie jest tam tak dużo.
Kto odpadnie PRZED rajskim?
Komentarz usunięty przez autora
Czy to możliwe że dziewczyny poznały się gdy Nikola już odpadła a Laura jeszcze nie weszła?