Aktywne Wpisy
MrMas +692
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
ZenujacaDoomerka +315
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie
Z tego co widzę, silnik 1.4 TCE cieszy się dość dobrą opinią, w dodatku skrzynia 6-biegowa powinna zrobić różnice. Ma ktoś autko z tym silnikiem, ciekawy jestem jakie jest realne spalanie.
Gaz już zbliża się do 4zł, więc nie wiem czy jest sens iść w LPG?
Z podobnych aut, to jedynie C4. Polowałem na Giuliettę, ale nie chciałbym wpaść na minę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#renault #megane #samochody #mechanikasamochodowa #motoryzacja
Zależy ile jeździsz - musisz policzyć czy się zwróci.
@danio_96: zawsze, szczególnie w wypadku tce który jest silnikiem z pośrednim wtryskiem i nie ma problemu z gazem
Regulacja luzu nie odbywa się automatycznie. Decyduje wysokość denka szklanki . Te jak się uklepią to sztuka od 105 do 115 zł za sztukę. Szklanek jest 16 . Też ładna suma wychodzi. Luzy ważna rzecz przy gazie. Instalacja z lubryfikacją jak najbardziej zalecana. Ściany między cylindrami cienkie jak sik pająka nic dziwnego, że
Ja już miałem auto z silnikiem downsizingowym i pozbyłem się, bo każda awaria to dziura w portfelu. Takie auto można kupić, jako nowe albo jak wiesz ze ktoś
Komentarz usunięty przez autora
@trzaichlac69: A mógłbyś polecić lepszą alternatywę dla megane3 pod lpg, w tych samych okolicach cenowych lub mniejszych?
@trzaichlac69: Kurcze, znalazłem autko z niecałymi 80k km przebiegu. Na razie nie chciałbym zakładać gazu, zakładam że spalanie w trasie to 6l/100km, zaś w mieście pewnie 8, max 9l.
Akurat w tym egzemplarzu niedawno były wymieniane tylne tarcze, 1,5k to dość sporo jak za ten zakres naprawy. Posprawdzam sobie jeszcze przykładowe części do tego autka.
Auto
Podejrzewam, że ani 1 ani 2 właściciel tego nie robił .
@trzaichlac69: Tego nie wiem.
Ten, który miałem jutro oglądać właśnie się sprzedał. Eh, to nawet nie byle okazyjna cena. 25900zł.
@danio_96: rzeczywiście exeo lepszą alternatywa od Megane? Przecież tam Turbo jest, które w naprawie tanie nie jest. Do tego piją olej. To pierwsze lepsze rzeczy, które wyskoczyly w wyszukiwarce bez wiejszego zagłębiania się.
Jeśli Miałeś okazję poznać to auto napisz coś wiecej
Ja pytałem się o Megane.
Polecałem stare 1,8 T nie tfsi które faktycznie ma problem z poborem oleju .
@danio_96: zrobisz co chcesz twoje są to pieniądze .
Tarcze zamienniki to teraz średnio co dwa lata do wymiany .
Reno od laguny 2 to uskutecznia.
Pierwszy raz się tam z tym spotkałem.
Za ile ci zrobili tarcze tył z klockami w lagunie ?