Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +110
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +29
#minoxidil
Komentarz usunięty przez autora
@Bazy1i: proszę pana, dziękuję Panu, przekonał mnie Pan.
@Arado-Akbar: proszę pana, pan nie.
Stosuję od 2020, okolice stycznia, efekty były mierne na głowie, za to bardzo obiecujące na twarzy, bujna broda, wąs. To w sumie przez to decydowałem się wciąż stosować specyfik wcierkę na głowę i ostatnimi pogładzeniami potraktować policzki, szyję i brodę. Mogę powiedzieć, że najlepsze efekty widzę... W nosie. Niestety, przy rozpylaniu minoxidilu na głowę część tego środka dostawała się do nosa. Myślę, że również mogła się dostać do krwioobiegu... Tutaj obawy są całkiem słuszne.
Druga sprawa to problemy z układem krążenia. Miałem kilka epizodów gdzie zauważyłem, że moje serce jest nadwyrezone. Kardiolog u którego byłem przyznal mi, że dobrym pomysłem będzie porzucenie nikotyny i alkoholu. Tak też zrobiłem. Problem ze zmęczeniem trochę ustąpił. Mogę za rok napisać jak się czuję i czy są jakieś
Jak stosowałeś na głowę to samym minoxem bez fina żadnych efektów nie osiągniesz. Natomiast stosowanie tego duo to moim zdaniem debilizm, ale kto co lubi - irytuje mnie jedynie jak
XDDD co za g---o prawda
@rickrickrick: czyli co jak później po np 6msc przestaniesz smarować to broda znów przestanie być gęsta po jakimś czasie?
@Arado-Akbar: r--------e układu sercowo-naczyniowego przez minoks podawany inaczej niż oralnie? Chyba praktykowaliśmy inną farmaceutykę