Aktywne Wpisy
m4jkel +102
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +454
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
Bez też
Komentarz usunięty przez moderatora
@CalderX: Jeśli jesteś tak zdesperowany i nie masz nic innego do zaoferowania że możesz maxxingować tylko swój status to proszę bardzo. Chociaż podnoszenie statusu powinno się robić dla siebie a nie dla zdobycia jakiejś tzipy.
Z czym chcesz dyskutować, masz jak na dłoni, że status i kasa przyciągnęły samicę do samca.
Mężczyznom od 15 roku życia trzeba wpajać, że liczy się tylko looks / money / status i albo podejmują tę grę, albo się wypisują z niej. To by uzdrowiło społeczeństwo.
@laxmanCR7: Ok przetłumacz to blackpillom którzy uważają że money/status jest zarezerwowany tylko dla beciaków.
@jajochlebki: Załóż konto na aplikacji/portalu randkowym jako mężczyzna i zaznacz, że masz 165 cm wzrostu to zrozumiesz.
@SmutnyKot: Ona się nie wstydziła powiedzieć, że jest z Gimperem w związku.
Kasia się wstydziła powiedzieć, że jest z Gonciarzem w związku.
Więc trochę daleko im do siebie jednak. Mimo wszystko. xD
@eldzej_10: bo wykop w 90 proc jest toksyczny i wielu tu jest poyebów...
#!$%@?, ile lat żyję to w życiu nie pomyślałem że miałbym z tym problem żeby ktoś sobie miał robić tatuaż obojętnie kto ma jaki wzrost. Co mnie to obchodzi? To oni bardziej nienawidzą