Wpis z mikrobloga

@eldzej_10: Wszyscy zostańmy youtuberami ku chwale pogoni za cipą, żeby ostatecznie ktoś przyszedł na gotowe i czerpał z ciężko wypracowanych zasięgów. Wspaniała perspektywa, nic tylko pozazdrościć tego toku myślenia.
  • Odpowiedz
@panDyskoteka: chodzi o kolor czy fryz? szczerze to jestem już stara, nie nadążam już za modą, więc bywa że dla mnie coś wydaje sie okej, a potem sie dowiaduje ze to obciach to lubić, brzydkie to jest ͠° °) ehh
  • Odpowiedz
Wszyscy zostańmy youtuberami ku chwale pogoni za cipą, żeby ostatecznie ktoś przyszedł na gotowe i czerpał z ciężko wypracowanych zasięgów. Wspaniała perspektywa, nic tylko pozazdrościć tego toku myślenia.

@CalderX: Jeśli jesteś tak zdesperowany i nie masz nic innego do zaoferowania że możesz maxxingować tylko swój status to proszę bardzo. Chociaż podnoszenie statusu powinno się robić dla siebie a nie dla zdobycia jakiejś tzipy.

Jeśli ktoś myśli, że ona by na niego zwróciła uwagę bez jego statusu i płynącej z tego szansy na wybicie swojej osoby (co właśnie robi) to nieźle się
  • Odpowiedz
@eldzej_10: Człowieku, nie słucha się kobiet, patrzy się na to, co robią.
Z czym chcesz dyskutować, masz jak na dłoni, że status i kasa przyciągnęły samicę do samca.

Mężczyznom od 15 roku życia trzeba wpajać, że liczy się tylko looks / money / status i albo podejmują tę grę, albo się wypisują z niej. To by uzdrowiło społeczeństwo.
  • Odpowiedz
Mężczyznom od 15 roku życia trzeba wpajać, że liczy się tylko looks / money / status i albo podejmują tę grę, albo się wypisują z niej. To by uzdrowiło społeczeństwo.

@laxmanCR7: Ok przetłumacz to blackpillom którzy uważają że money/status jest zarezerwowany tylko dla beciaków.
  • Odpowiedz
@laxmanCR7: Myślę, że to wyczerpuje tę dyskusję, liczy się tylko to co podał laxman, zamieniłbym jedynie kolejność status z money. Też bym chciał wierzyć w to co #!$%@? naczelny wypieracz rzeczywistości eldzej, ale niestety życie tak nie wygląda, na każdym kroku mamy na to przykłady, a słuchanie tego co mówią kobiety i branie tego za pewnik to zajebisty krok do bycia nieszczęśliwym i zagubionym na rynku matrymonialnym.
  • Odpowiedz
Nigdy nie rozumiałam tej sztucznie napędzanej burzy wokół wzrostu. z czasem im więcej o tym słyszę tym bardziej nie rozumiem ()

@jajochlebki: Załóż konto na aplikacji/portalu randkowym jako mężczyzna i zaznacz, że masz 165 cm wzrostu to zrozumiesz.
  • Odpowiedz
Nastepna stacja: Krzysiu Gonciarz.

@SmutnyKot: Ona się nie wstydziła powiedzieć, że jest z Gimperem w związku.
Kasia się wstydziła powiedzieć, że jest z Gonciarzem w związku.
Więc trochę daleko im do siebie jednak. Mimo wszystko. xD
  • Odpowiedz
@SanSebastian666: Ostatnio widziałem jak jeden z tych co obsrał się rozmowy ze mną i dał mnie na czarną - @Fekalny_okuratnik pisał coś o niskim gościu 165 cm że beka z niego że zrobił sobie tatuaż xD

#!$%@?, ile lat żyję to w życiu nie pomyślałem że miałbym z tym problem żeby ktoś sobie miał robić tatuaż obojętnie kto ma jaki wzrost. Co mnie to obchodzi? To oni bardziej nienawidzą
  • Odpowiedz