Wpis z mikrobloga

@czuowiekzblizna: mysle ze jakis minimalny wklad gracza zeby dostac spawn powinien zostac, zeby nie bylo jak na air ab ze ktokolwiek kto ma 10 zalogow moze sie zrespic 10 razy bez robienia niczego, w sensie w ten sposob nagradza sie ludzi za znajomosc jak nabic sobie punkty spawnu
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: a dla mnie mogliby się nawet respić 15 x , więcej ścierwa do ubijania, lepszy balans bitwy. Gra bardziej przystępna dla noobków. Ostatnio co druga bitwa, to albo przegrywam bo ludzie sie przestają respić i zostaje sam, albo wygrywam za łatwo, bo ludzie sie przestają respić.
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: a co do przystepnosci dla nuubkuw to bym wolal zeby gaijin zrobil dobry poradnik dla nowych graczy, najlepiej obowiazkowy ktory wyjasnia ze to nie jest world of tanks i tu gra sie skladajac lineup pojazdow i respiac wszystkie w grze. Wg mnie lepsza alternatywa od uplycania gry do poziomu w ktorym nawet pies posadzony przed komputerem bedzie mogl sie zrespic 15 razy
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: ale przecież widać, że lineupy i tak się średnio sprawdzają, a gracze co raz bardziej narzekają na co raz częściej wychodzących graczy po jednym zgonie, do tego dochodzi zwiększający się grind. Grinduje moduły w pojeździe co jest żmudne i w sumie jak zdechnę to bardziej opłaca mi się i tak iść do kolejnej bitwy niż zostać w obecnej jak nie mam backupów albo widzę, że już i tak dostanę
  • Odpowiedz
@MatPL1122: zwłaszcza, że tam na niższych erach to badanie modułów jeszcze aż tak istotne nie jest, ale powyżej 7.0 wybadany a nie wybadany pojazd to dwa zupełnie inne pojazdy, noktowizja, apdfsy zamiast heatów itd.
  • Odpowiedz
@MatPL1122: szczerze to dalej mysle ze wiekszosc ludzi wychodzacych po jednym zgonie to ludzie z premium pojazdem ktorzy po prostu nie maja czego zrespic, a nie ludzie ktorzy nie chca sie zrespic

zgadzam sie ze stock grind wysoko jest #!$%@? i to bardzo, i z tym ze latwo idzie dostac spawnkilla na wysokich tierach snajpem z 2km ale to sa problemy w innych czesciach gry a nie w tym jak
  • Odpowiedz
@KrowaMleczna: no może, ale podwójne free użycie na jednym pojeździe i tak według mnie powinno wejść w życie. Bo ta mechanika i tak jest więc nic nie spłycamy bardziej niż już to jest, ona jest po prostu za paywalem/loteriadą. A tak mógłbym np. Wyjechać dwa razy czym tam chcę a jak Cie stać i chcesz płacić to sobie wyjeżdza wielokrotnie wszystkim co tam masz w line upie. (Ewentualnie mogłoby to
  • Odpowiedz
@MatPL1122: moze masz racje ale jesli by tak to zrobili to wolalbym zeby gaijin jakos promowal robienie pelnych lineupow do 5 pojazdow
moze kazdy kolejny zrespiony pojazd placi mniej naprawy albo w ogole? cos takiego zeby jednak respienie innych pojazdow z lineupu bylo w jakis nawet minimalny sposob lepsze
  • Odpowiedz