Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +206
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
#wojna #ukraina #rosja #heheszki
@JerryManson: ale śmieszne HAHAHAHA. Optopedau
@JanuszKarierowicz: o kurde, jak oglądam te fotki to sam bym chętnie się z nimi pobawił (。◕‿‿◕。)
I super, niech sobie biegają po lasach i innych pustostanach, ale defilowanie z karabinkami na plastikowe kulki w oficjalnym wydarzeniu to już za dużo dla mnie xD ja bym nie mógł, tym bardziej że pewnie było tam też prawdziwe wojsko xD
Najwyrazniej nie bylo prawdziwego wojska badz bylo go malo i wladze miasta dogadaly sie z tymi z ASG na pokaz.
Po to ciwcza krok defiladowy by moc sie czasami tak tez pokazac.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ranger: mało tego, to jest 57 kompania, to jest takich jeszcze conajmniej 56?!
Formacja Zryte Berety xD
17 pomorska brygada zmechanizowana nie oznacza że jest jeszcze 16. Tak na prawde są cztery. I niekoniecznie pomorskie
@JanuszKarierowicz: ciekawe ilu kolegów im odmówiło tej maskarady.
"Ej nie chłopaki, ja zostanę w domu"