Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol: Konfederacja miała ok to ze j----a za lockdowny bo nie miały umocowania prawnego. Była ok żeby wskazywać trend gospodarczy tzn gospodarka wolnorynkowa ale co k---a z tego jak wypuszcza korwina z piwnicy i znów p---------e o lekkiej pedofili, bosaka o kościele. Ehhh szkoda strzępić ryja. Może korwina wyjebia z konfederacji i założy kolejna partie. Osobiście to szkoda mi Gwiazdowskiego bo na jego przykładzie widać ze ludzie maja w dupie
  • Odpowiedz
@justkilling przecież ten gość którego linkujesz jest po prostu zbyt lewacki na partię korwin i dlatego odszedł. Jego jedyny argument to to, że konfederacja powinna iść bardziej w lewo niż w prawo. Skrajna prawica to skrajna prawica, jak komuś się nie podoba to jego problem. A to że dla was mówi z sensem świadczy o tym że większość do której razem z nim należycie jest głupia i tyle
  • Odpowiedz
@justkilling: troche obejrzałem więcej od tamtej pory co pisałem i faktycznie w tym co napisał oxhow jest troche racji, konfa jest zbyt radykalna i zbyt skrajna i on mimo że jest prawicowcem jest po prostu.. zbyt lewacki ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@justkilling: Wilkosz pierniczy głupoty o konieczności pójścia w centrum a to nie ma sensu bo centrum chce państwa opiekuńczego w pisowskim stylu (co PO również chce rozwijać i kontynuować). BTW neuropki już go kilka miesięcy temu oszołomem okrzyknęli bo jest mormonem.
  • Odpowiedz