Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +16
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Dokładnie 6 lat #neet i 4 lata na rencie sobie siedzę i jest elegancko , jutro wpada czternastka na konto powinno to być około 2900zl , za nic nie robienie to uczciwa stawka , i pomyśleć chłop jak głupi pracował 6 lat temu na magazynie za 1900zl to normalnie śmiac się chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjadacze soulsów bluzgają na tę mechanikę z tego co czytam w necie, ale z drugiej strony community nie słynie z dobrego przyjęcia jakichkolwiek wynaturzeń poza "git gud casual"
A tutaj: Puryści czy "skoro jest to używam"?
#eldenring
Powiem tak, twórcy skroili kawał świata, napchanego mechanikami i toną contentu więc czemu nie korzystać? Bo jakiś many jeden czy drugi, twierdzi, że on wie lepiej od twórców jak powinna wyglądać gra i wrzuca 3/4 mechanik i połowe broni do koszyka "tego nie wolno,
Prawdziwi puryści to chyba uznają tylko bieganie w majtach z drewnianą pałą przez całą grę, także nie ma co się sugerować.
Natomiast w Eldenie zdarza mi się korzystać z duchów. Twórcy sami promowali to
Ja używam Duchów do wzbogacenia postaci cosplayowych. Fajnie to wygląda: Czerwony Kapturek i wilki.