Wpis z mikrobloga

Czyli teoria spiskowa o zamachu staje się oficjalną, państwową religią. 7 lat rządów PiS, przez te 7 lat robili wszystko by udawać że Macierewicz, jego "komisja" i cała ta teoria to był malaryczny sen - i nagle jeb, państwo polskie oficjalnie stwierdza że to był zamach. Państwo polskie, podkreślam. Nie jakiś wariat Macierewicz, nie jakaś pseudo-komisyjka, nie jacyś wzięci z dupy "eksperci" - państwo polskie, całym swoim majestatem. Nie wiem nawet jak to skomentować, lol. Trump miał swoje big lie, PiS najwidoczniej też musi.

I po co to wszystko? Na co?

Żeby #!$%@?ć w Tuska, lol. Żeby cynicznie wykorzystać wojnę na Ukrainie by wbić ludziom do głów, młotkiem, że Tusk z Putlerem zabili Lecha.

Słowo daję, przez ostatnie lata PiS zastosował tyle brudnych, paskudnych, cynicznych i po prostu obrzydliwych sztuczek wyborczych, że można by z tego całą pięciotomową encyklopedię stworzyć - ale to, #!$%@?, jest zdecydowanie najbardziej obrzydliwy ruch jaki kiedykolwiek wykonali. Kaczyński przebił samego siebie, rili. Tańczenie na grobie własnego brata to już była podłość o skali trudnej do wyobrażenia - a teraz doszliśmy do etapu brejkdensa na masowym grobie bestialsko zabitych, ukraińskich cywili.

Rzygać mi się chce. Tak serio.

#neuropa #polityka #bekazpisu #4konserwy
  • 6
@mnik1: p0laczki dostana kolejne igrzyska i powod do kultywowania naszego sportu narodowego-cierpientnictwa i samobiczowania.Plebs ma wtlaczane do glow ze jest wojna podkreslam WOJNA panstwa wolskiego z putinem wiec nie mozna sie burzyc na to ze panstwo #!$%@?,drozyzna i wgl w kraju brud i smrod bo podkreslam jest WOJNA a kazdy kto kwestionuje w takiej sytuacji jasnie oswieconego karakana jest zdrajca i ruska onuca.Najgorsze ze p0laczki to lykna bez popity i beda
@Towarzysz_Pawulon: W jaki niby sposób Tusk został tu "wyruchany"? Przecież żaden człowiek o IQ większym od pantofelka nie wierzy w "zamach", a tłuszcza chłonąca rzygowiny płynące z ekranu #tvpis i tak jest stracona i już wcześniej uważała Tuska za zło wcielone i drugiego Hitlera.

PiS i Macierenko swoimi teoriami o zamachu kompromitują Polskę na arenie międzynarodowej - to właśnie efekt tego żenującego tańca na grobach, plus jeszcze większa radykalizacja swojego przygłupiego
@Wariner: Ale przekaz o zamachu nie jest ani do ciebie, ani do mnie, ani do nikogo zza granicy. Jak wszystko inne zreszta tez. To jest po to żeby utwierdzić swoj betonowy elektorat.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wariner: ale wiesz, że w zamach wierzy w #!$%@? ludzi, większość mojej dalszej rodziny np, a mieszają w Szczecinie, tak samo jadąc dziś autobusem przez Opole słyszałem jak karyny 40 lat sprzeczały się czy zamachu dokonał Tusk czy Putin

Także jako wróg patformo-lewicy bardzo się cieszę że debile wierzą mocno sekcie smoleńskiej