Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co jest ze mną nie tak? Umówiłem się na pierwszą randkę (mam 27 lat -.-), a większość spaceru przebiegła w ciszy. Dziewczyna próbowała ciągnąć rozmowę, zadawała pytania, a ja tylko zdawkowo odpowiadałem i... tyle. Sam nie potrafiłem wymyślić ani pociągnąć żadnego tematu, w głowie pustka. Typiarka ładna i chyba niegłupia, a ja myślałem tylko o tym, żeby wrócić do domu i odpalić gierkę.

Ehh it's over dla mentalcel ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#przegryw #randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6252d04c2a62265c7546938d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: skoro nie ciągniesz rozpoczętego przez nią tematu, nie pytasz jak ona to widzi itp. to po co się umawiasz? Skoro masz z tym problem to trzeba z tym walczyć. Tak, łatwo powiedzieć ale miałem to samo, na pierwsze ~10 randek w ciągu około roku zawsze trzęsły mi się ręce, miałem nogi z waty i chciałem uciekać ale trening czyni mistrza, nawet jak masz z dupy social skille jak ja to
PrzegrywZKrwiIKosci: ok oski wypad ze świętego tagu
kiedy zrozumiecie oskarki że nie ma czegoś takiego jak "mentalcel". jeżeli jesteś z13bem i nie potrafisz rozmawiać z rurzowymi to maszerujesz na terapię, ćwiczysz social skille i po problemie. tag przegryw jest dla ludzi, którzy nie mają możliwości zrobić niczego ze swoim życiem, bo mają kiepskie geny, a jeszcze nie istnieje technologia, która by pozwalała zmieniać cały genotyp człowieka w jakiejś klinice
Jeżeli dziewczyna