@WypadlemZKajaka: Lawrence to typ gościa który w firmie wprowadza taki micromanagement przez który spieprzają najlepsi pracownicy w mgnieniu oka, a chwilę później za nimi idą inni.
To w----------e się i micromanagement jest jakoś potwierdzone czy to taka narracja którą ktoś rzucił na reddicie/twitterze/wykopie i zaczęła żyć własnym życiem?
To w----------e się i micromanagement jest jakoś potwierdzone czy to taka narracja którą ktoś rzucił na reddicie/twitterze/wykopie i zaczęła żyć własnym życiem?
@Brzychczy: Ja piszę z własnego doświadczenia zawodowego A co do F1 - przecież nikt nie powie oficjalnie - "Lawrence przychodzi i zamiast powiedzieć coś konstruktywnego to rzuca odklejone od rzeczywistości argumenty i wszystkich naokoło w-----a", tylko plotki
@WypadlemZKajaka: @Wyrewolwerowanyrewolwer: no właśnie skąd lecą te plotki? Jakiś dziennikarz który ma kontakty o tym pisał czy sobie wykopki i redditorzy wymyślili narracje "bo ja miałem kiedyś szefa co mu z oczu tak samo patrzyło"? xD
Całkiem możliwe, że Stroll senior co sezon działa tak samo a tylko narracja się zmienia bo raz inżynierom poszło lepiej z budową bolidu a raz gorzej
@Brzychczy: To jest środowisko gdzie wszyscy się znają, ludzie rotują się w zespołach, dziennikarze mają swoich znajomych w teamach. Przy piwku wychodzą różne rzeczy, plotki krążą po padoku, czasami się coś przedostaje do szerszej publiczności.
Przy piwku wychodzą różne rzeczy, plotki krążą po padoku, czasami się coś przedostaje do szerszej publiczności.
@WypadlemZKajaka: No ja wiem, dlatego pytam czy któryś dziennikarz rzeczywiście mówił, że coś jest na rzeczy czy nie. To, że taka narracja istnieje, nie oznacza wcale że wyszła z paddoku, ludzie generalnie średnio lubią gościa co wepchał syna do samochodu więc jak nie idzie to pierwszy leci do krytyki, nie ważne czy słusznie
@Brzychczy: Otmar Szafnauer ujął to mniej więcej w ten sposób, że zespół nie może mieć dwóch papieży, czyt. nie może być szef-Otmar i drugi koleś, który się we wszystko w-------a czyli Stroll. To dość mocna wypowiedź bo nie pochodzi od anonimowego inżyniera i pokazuje właśnie to o czym wszyscy mówią.
@Brzychczy: "Like a friend of mine told me the Catholic church only has one Pope," Szafnauer told F1 TV.
"And when you have two Popes, it's just not right. So I think it was time to leave and leave Aston Martin to their one Pope, and I'm going to try to help out Alpine to the best of my ability.
"Everybody's got an owner, and everyone's got a boss. So that bit
@Brzychczy: Colin Kolles, właściciel zespołu WEC ByKolles i były dyrektor zarządzający Force India wytyka Strollowi wtykanie nosa w nieswoje sprawy, ale jego krytyka jest zdecydowanie szersza.
#f1
Komentarz usunięty przez moderatora
@Brzychczy: Ja piszę z własnego doświadczenia zawodowego
A co do F1 - przecież nikt nie powie oficjalnie - "Lawrence przychodzi i zamiast powiedzieć coś konstruktywnego to rzuca odklejone od rzeczywistości argumenty i wszystkich naokoło w-----a", tylko plotki
Całkiem możliwe, że Stroll senior co sezon działa tak samo a tylko narracja się zmienia bo raz inżynierom poszło lepiej z budową bolidu a raz gorzej
Człowieku, to tak nie działa.
@WypadlemZKajaka: No ja wiem, dlatego pytam czy któryś dziennikarz rzeczywiście mówił, że coś jest na rzeczy czy nie. To, że taka narracja istnieje, nie oznacza wcale że wyszła z paddoku, ludzie generalnie średnio lubią gościa co wepchał syna do samochodu więc jak nie idzie to pierwszy leci do krytyki, nie ważne czy słusznie
@
@Brzychczy: Wydaje mi się, że słyszałem o tym w eleven ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć kto to powiedział, czy Sokół czy Smoczyński
"Like a friend of mine told me the Catholic church only has one Pope," Szafnauer told F1 TV.
"And when you have two Popes, it's just not right. So I think it was time to leave and leave Aston Martin to their one Pope, and I'm going to try to help out Alpine to the best of my ability.
"Everybody's got an owner, and everyone's got a boss. So that bit
https://www.grandprix247.com/2022/03/31/kolles-aston-martin-wont-work-because-of-lawrence-stroll/
Otmar Szafnauer również co nieco