„Sainz jest lepszy, bo wygrał z Charlesem w swoim pierwszym sezonie w Ferrari”
„Charles ma słabą psychikę”
„Charles rozbija się na torach ulicznych”
„Charles nie będzie w stanie walczyć z Maxem”
„Sainz zdobędzie tytuł w Ferrari”
Takie i podobne komentarze czytałem tu przez całą przerwę zimową. Piękny Monakijczyk cudnie wam zamknął te sezonowe mordeczki ( ͡°͜ʖ͡°) Od 2017 roku, kiedy to Charles zdobył mistrzostwo F2 mówię, że ten chłop jest nadzieją Ferrari, że to dzięki niemu Makaroniarze wrócą na szczyt. Dwa PP, dwa zajebiste wyścigi, a Scuderia dopiero się rozkręca. Leclerc jest jedynym kierowcą w obecnej stawce na poziomie Verstappena. Moim zdaniem jest lepszy.
@chianski: on się często #!$%@? bo szukał limitu za wszelką cenę ( ͡°͜ʖ͡°) To go łączy z Maxem w sumie. A odróżnia od tych pseudochadów jak Sainz Norris Ricciardo Rosberg itp
@Tadek-Zborowski: Ogór Rick powstał w 2021 w sumie. Wcześniej to zwykły pseudochad ( ͡°͜ʖ͡°) Jak Rosberg. Wygrał Monako 3 razy pod rząd a i tak Leclerc by go zmiażdżył
@chianski: No trzeba przyznać, że Charles jest kotem jak Max, jeśli chodzi o skille, ale dopiero 2 wyścigi za nami XD Żeby się nie okazało, że Charles tak nam mordy pozamyka, że to Verstappen na końcu będzie i tak mistrzem ( ͡°͜ʖ͡°) Dla mnie generalny sprawdzian będzie i tak dopiero, kiedy przyjdą pierwsze kryzysy i psycha będzie siadać.. I jak wtedy sobie z tym poradzi
Prawda jest taka, że Charles był szybszy od Sainza w zeszłym roku, popełnił mniej błędów od Sainza, był do przodu wyścigach, był do przodu w kwalifikacjach - i tylko przez to że 3 razy w wyścigu miał pecha, a Sainz 2 razy farta, to różnica w punktach nie była +70 na korzyść Leclerca.
Dla tych którzy patrzą na coś więcej niż tylko końcowy wynik sezonu, było jasne że Leclerc >>> Sainz.
@Madessi: Max #!$%@?ł się przez cały 2017 i 2018. Ludzie mówili o nim to samo co o Leclercu przed tym sezonem. Ze się #!$%@?, że przez psyche nie będzie dowoził punktów. A w zeszłym roku pokonał siedmiokrotnego mistrza świata. Charles i Max są ulepieni z tej samej gliny. To będą legendy naszych czasów.
@turism0: To samo pisałem ludziom, którzy zwiastowali mistrzostwa Sainza i złomowanie Leclerca. Jedno GP - Monako - i Charles byłby przed Carlosem w generalce. Był tez przed nim w każdym aspekcie ścigania w zeszłym roku.
@chianski: On i Max są nadzieją na odbudowanie wizerunku F1. Obaj są szybcy i w #!$%@? inteligentni na torze. Jeżdżą na limicie i wciąż szukają nowych granic, dlatego czasem coś im nie wyjdzie.
Jaja obu pływają w wysokooktanowej benzynie.
Wierzę jednak, ze Charles okaże się lepszym w perspektywie przyszłych sezonów. On wyniesie Ferrari na wyżyny F1.
@chianski: @turism0: uwielbiam jak u Leclerca szukacie wyscigów, w których miał pecha a u Sainza wyścigów, w których miał farta żeby pasowało do narracji. Wiem, że obalenie mitu złotego dziecka Ferrari was boli ale nie sądziłem, że jeszcze w kwietniu będzie piec ( ͡°͜ʖ͡°)
@cinu4: Ale kogo co ma piec? XD To kibice Sainza przeżywają teraz niezłą weryfikację, podobnie jak sam Hiszpan. Jest tak, jak mówiłem, że będzie. Charles walczy z Maxem o WDC.
@turism0: Podziel sobie sezon na 2 części i weź pod uwagę, że Sainz był nowy w Ferrarce, a zauważysz że to co napisałeś dotyczy tylko 1 części sezonu. W 2 części sezonu pod każdym względem byli bardzo blisko siebie.
@chianski: ale jakaś zadra musiała być skoro już po 2 wyścigach piszesz, że nam zamyka mordy ( ͡°͜ʖ͡°) Fakty są takie: Leclarc przegrał z Sainzem w sezonie 2021
@cinu4: Co więcej, Sainz potrafił faktycznie mieć lepsze tempo od Leclerca w wyścigu, tak jak Button z Hamiltonem w McLarenie. To nie był po prostu fart. A przypomnę, że Sainz jeszcze sezon temu był wyzywany od "ogura". To coś cienka ta granica między byciem ogurem, a największym talentem.
@chianski: w tak dobrym bolidzie, który jeździ jak po sznurku to nie jest wyczyn na miarę wyciskania z bolidu 125% XD nie chce mu umniejszać, bo Leclerc to złoto, ale tak jak patrzę na formę ferrari to przypomina mi się przewaga Merca z niektórych sezonów ¯\_(ツ)_/¯
Tak z ciekawości - w jaki sposób wykopki uznające niepodległość Kosowa, a nie uznający republik donbaskich to uzasadniają? #ukraina #pytanie #wojna #rosja
„Charles ma słabą psychikę”
„Charles rozbija się na torach ulicznych”
„Charles nie będzie w stanie walczyć z Maxem”
„Sainz zdobędzie tytuł w Ferrari”
Takie i podobne komentarze czytałem tu przez całą przerwę zimową. Piękny Monakijczyk cudnie wam zamknął te sezonowe mordeczki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 2017 roku, kiedy to Charles zdobył mistrzostwo F2 mówię, że ten chłop jest nadzieją Ferrari, że to dzięki niemu Makaroniarze wrócą na szczyt. Dwa PP, dwa zajebiste wyścigi, a Scuderia dopiero się rozkręca. Leclerc jest jedynym kierowcą w obecnej stawce na poziomie Verstappena. Moim zdaniem jest lepszy.
Forza, Wasza Książęca Mość!
#f1
To go łączy z Maxem w sumie. A odróżnia od tych pseudochadów jak Sainz Norris Ricciardo Rosberg itp
Jak Rosberg. Wygrał Monako 3 razy pod rząd a i tak Leclerc by go zmiażdżył
Dla tych którzy patrzą na coś więcej niż tylko końcowy wynik sezonu, było jasne że Leclerc >>> Sainz.
Jaja obu pływają w wysokooktanowej benzynie.
Wierzę jednak, ze Charles okaże się lepszym w perspektywie przyszłych sezonów. On wyniesie Ferrari na wyżyny F1.