Aktywne Wpisy
drogba90 +617
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Syn_Tracza +90
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Zostaje przyłapana już po raz drugi
Jak widać dotkliwa kara 500zl nie pomogą
Może wykop efekt pomoże ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/6607601/restauracja-wypuszcza-scieki-do-rzeki-kara-500zl/
#wykopefekt #podhale #c---------------a
Dzięki, mirku za ten post, teraz wiem że należy ich szkalować. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
nieraz jakieś piwko czasami po prostu coś zjeść
jednak nie warto właściciel janusz straci za swoje januszostwo
@gadatos: Dobrze, że odpływ jest usytuowany tak, że nie nawpada do niego jakichś kamieni i nie uszczelni się przypadkiem jakąś pianką montażową.
Dz. U. 1996 Nr 132 poz. 622
U S T AWA
z dnia 13 września 1996 r.
o utrzymaniu czystości i porządku w
@szynszyla2018: Jak widać można. xD wylewane jakiegoś gówna do rzek, śmieci trzymane w chmurze, odpady budowlane w lesie, palenie opon i plastiku w piecu - takie rzecz w centrum Europy się dzieją. xD
A nie można, bo zostało oznaczone jako duplikat.
Tak tylko pisze...
EDIT hmm chociaż de facto jeśli te szmaty i pianka zatrzymują przepływ wody, to już stawiają większy opór.
A)Trzeba poczekać aż skończą B)Zajść w nocy kiedy jest zamknięte / mało klientów (mało wypływa z rury) i wtedy działać
Pianka wysokoprężna wystarczy że oblepi górę rury, przepływ będzie utrudniony i po jakimś czasie samo się zatka ( ͡° ͜ʖ ͡°)