Aktywne Wpisy
PolishPsycho +40
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +75
#zonabijealewolnobiega #samochody #elektronika
So skoro prawie wszystko zalezy od glosnikow, to podlacz glosniki samochodowe do laptopa. Przeciez jakosc jest wystarczajaco dobra XD
W BMW nawet na stare menu można się przełączyć.
@Matti28: może znajdzie się ktoś kto będzie tylko koła potrzebował.
#pdk
@Niebadzlosiem: Mam w Renówie już trzeci rok. Włącza się w dwóch trybach - w 99% procentach przypadków jest jakoś uśpione/w trybie czuwania i
Na pierwszej stronie jest tam opisane jakie trzeba mieć bebechy żeby to zainstalować i cały changelog.
Tak w skrócie to jest więcej opcji customizacji np: radio może samo się zgłaszać powyżej danej prędkości, radio pilnuje żeby zawsze odpalony był np yanosik, jak masz
@Matti28: Jeśli mamy czujniki cofania to w citroenie / peugeot idzie sygnał przez fabrycznie radio, a że przez chińczyka nie pójdzie to dodają taki właśnie głośnik aby czujki fabryczne pracowały i pikały